Best FM: Popoludnie s Evou Peterovou!

Foto: Best FM Foto: Best FM

Best FM opäť rozširuje svoje vysielanie a moderátorský tím. Od októbra sa rozrastie o Evu Peterovú. Eva bude moderovať na Best FM popoludňajšiu show „Popoludnie s Evou Peterovou". V popoludňajšom vysielaní sa objaví už v utorok, 1. októbra 2013.

„Som rád, že sa nám kontinuálne darí rozširovať programovú ponuku. S Evou Peterovou prichádza moderátorka, ktorá má dlhoročné skúsenosti so slovenským éterom, a ktorá má svojich poslucháčov. Verím, že Eva vytvorí pre našich poslucháčov atmosféru, ktorá ich zrelaxuje po náročnom pracovnom dni", povedal manažér rádia Best FM Richard Dírer.
Eva Peterová začínala s moderátorskou kariérou v rádiu Flash. Bolo ju počuť aj v rádiu Okey a neskôr aj vidieť v Slovenskej televízii. Pracuje aj pre vydavateľstvo Ringier Axel Springer.
Moderované popoludnie bude rádio Best FM vysielať každý pracovný deň od 15:00 do 19:00. Súčasťou „Popoludnia s Best FM" budú okrem kvalitnej hudby, najmä z rokov 80-tych, aj pravidelné rubriky napríklad „Retro", „Žitovný štýl" alebo „Je to pravda?". Samozrejme, že nebudú chýbať ani aktuálne správy každú pol hodinu ako aj informácie o počasí a z dopravy.
Rozšírenie vysielania je súčasťou ďalšej fázy zmien Best FM. Prichádza na rad po rozšírení vysielania Best FM o ďalšie lokality. Zároveň je aj súčasťou plánovaného rozšírenia programovej ponuky na Best FM.
Rádio Best FM je založené na koncepte aktuálneho spravodajstva a kvalitnej hudby. Vysiela v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach, Prešove a na Záhorí.