Rádio Expres chystá predvolebné a volebné vysielanie

Najsilnejší kandidáti sa stretnú ešte pred voľbami v atraktívnych dueloch.

 


Rádio Expres odvysiela ako prvé špeciálne predvolebné duely politických strán, ktoré by na základe prieskumov zverejnených do 18. februára dosiahli hranicu 5% potrebnú na zvolenie do Národnej rady Slovenskej republiky. Špeciálne vydania relácie „Braňo Závodský naživo – volebný duel" odvysiela v termínoch 26.2., 29.2., 1.3. a 2.3. Žrebovanie dvojíc, ktoré sa v dueloch stretnú, je naplánované na tento piatok, 19. februára, v rannej šou Hemendex a prebehne pod dohľadom notára.

 

Poslucháči Rádia Expres budú poznať výsledky volieb medzi prvými.

Prvé odhady výsledkov exit pollu Televízie Markíza a Rádia Expres od agentúry Focus, získané z odpovedí voličov pri ich odchode z volebných miestností na otázku „Ktorú politickú stranu ste volili?", môžu poslucháči Rádia Expres počuť už v sobotu večer o 22:00.
Vo volebnom štúdiu Rádia Expres budú okrem iného odvysielané priebežné výsledky, redaktori sprostredkujú atmosféru z centrál volebných strán a tiež prvé reakcie lídrov politických strán. V štúdiu bude s Braňom Závodským aj politológ Grigorij Mesežnikov.
Volebná noc s Braňom Závodským začne v sobotu, 5.marca, od 22:00 a potrvá až do chvíle, pokiaľ nebudú k dispozícii konečné neoficiálne výsledky volieb.

Prvá povolebná debata v slovenskom éteri bude ráno na Exprese

Po volebnej noci prinesie Rádio Expres v spolupráci s Hospodárskymi novinami prvú povolebnú debatu s lídrami najsilnejších politických strán. Dve hodiny otázok a odpovedí bude moderovať Braňo Závodský a Marcela Šimková, šéfredaktorka Hospodárskych novín. Priamy prenos bude možné počúvať a zároveň sledovať v nedeľu, 6.marca, ráno od 8:00 do 10:00 iba na Exprese a na internetovej televízii Hospodárskych novín.