Viac zábavy so 4kou: Zákazníci sa môžu zapojiť do viac ako 120 SMS súťaží

Viac zábavy so 4kou: Zákazníci sa môžu zapojiť do viac ako 120 SMS súťaží

Štvrtý mobilný operátor rozšíril možnosť využívať služby mobilnej zábavy zasielaním tzn. prémiových SMS na 120 skrátených čísel. Zákazníci 4ky sa tak môžu zapojiť do rôznych hier, hlasovaní a súťaží.

„Počet služieb prémiových SMS neustále rastie. Tento týždeň ich počet dosiahol už viac ako 120. Naši zákazníci sa tak môžu zapojiť do hlasovaní a súťaží vyhlasovaných rôznymi médiami a agentúrami. Napríklad aj do súťaží na RTVS počas nadchádzajúcich majstrovstiev sveta v hokeji," uviedol riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Medzi prémiovými SMS sú napríklad súťaže organizované Rádiom Expres, TV Markíza, RTVS, vydavateľstvami Ringier Axel Springer Slovakia, News and Media Holding, Bauer Media SK či denníkom Pravda. Cena odoslanej SMS je v 4ke učtovaná klasickou sadzbou 4 centy. Cenu spätnej SMS stanovuje obchodný partner, ktorý danú službu poskytuje.

4ka okrem vylepšovania prémiových SMS služieb nedávno zapracovala pre zákazníkov, ktorí radi a dlho telefonujú, ďalšiu výhodu aj v oblasti volaní. Od polovice apríla výrazne upravila svoj cenník pre všetkých Štvorkárov, ktorí volajú po 3. minúte v sieti 4ky úplne zadarmo. Túto výhodu dostávajú všetci zákazníci s predplatenou službou Moja 4ka, noví aj existujúci ihneď a bezplatne Do tretej minúty je volanie účtované na trhu výhodnou tarifou 4 centy za minútu, následne operátor volanie vo svojej vlastnej sieti po tretej minúte neúčtuje. Maximálna cena volania je tak iba 12 centov.