Podrobný prehľad relácií na TV WAU aj program

Podrobný prehľad relácií na TV WAU aj program Foto: JOJ

Program budú tvoriť žánre doku reality a reality show, lifestylové magazíny, predovšetkým o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších „ženských" témach.

 

 

 Televízia bude mať aj bulvárne formáty ako napríklad reláciu TOP STAR, ktorá sa bude vysielať už len na WAU. „Chceli sme sa výrazne odlíšiť od konkurencie, ktorá na svojej ženskej stanici oslovuje skôr starších divákov. Našou prioritou sú atraktívnejšie mladé ženy," doplnil generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Vlastné zábavné formáty:

Lucia v kuchyni Foto: JOJNákupné maniačky - nová relácia o stylovaní. „Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 EUR dokážu len nákupné maniačky." Styling bude doprevádzaný komentárom stylistu.
Páli jej to! - v novej kvíz show s Thomasom Kamenárom budú súťažiť len ženy, ktoré budú podľa indície hádať slovíčka prevažne na ženské témy.
S Luciou v kuchyni - kuchárka Lucia bude po vzore známej Nigelly radiť, variť a rozprávať o sebe a svojom živote.

Seriály

Deň a Noc – denný seriál, ktorý doposiaľ vysiela Pluska bude v predpremiére vysielať Wau a Pluska v repríze.
Kanál Wau využije reprízy svojej pôvodnej tvorby. Medzi prvými titulmi bude seriál Keby bolo keby a Odsúdené.

Publicistika

TOP Star - denný bulvárny magazín bude mať nového moderátora aj nový vizuál.
Supermama – denná talksow pre matky sa presúva na Wau. Na WAU sa bude vysielať každý utorok, stredu, štvrtok a piatok od 11:00 naživo. Raz týždenne, vždy v pondelok o 11:00 bude špeciálne vydanie Supermamy na TV JOJ.

Filmové a seriálové premiéry

Napríklad americká životopisná dráma Amélia (2009), americká komédia Materské galeje (2009) s Uma Thurman, britsko-americká dráma Jeden deň (2011), nový americký thriler Mulica (2013) so Sharon Stone v úlohe televíznej reportérky, mysteriózna dráma Nora Roberts: Vražedná nevinnosť. Na ženskej televízii nebude chýbať ani telenovela natočená v Nemecku Lena – moja láska.

Foto:JOJLifestyle shows
 
Pekelné výzva – česká zábavno-súťažná show, kde súťažiaci odpovedajú na pomerne ľahké otázky moderátorky Ivy Pazderkovej no počas svojich odpovedí sú vystavení stresu a ustavičnému vyrušovaniu.
Bábätká – známa kanadská dokumentárna šou (2000-4) sleduje príbehy jedenástich žien, ktoré prežívajú najväčšiu životnú zmenu – narodenie dieťaťa.
Kardashianky a ich rodina - americká reality šou, ktorá prináša pohľad do života amerických prominentov - rodiny Kardashianovcov a Jennerovcov. Rodinný klan vedie matka rodu Kris Jennerová a jej manžel, zlatý medailista v desaťboji na LOH v Montreale Bruce Jenner. Hlavnou hviezdou je televízna osobnosť, modelka a obchodníčka Kim Kardashianová.
Kardashianky Foto. JOJ
Naša Svadba – kanadská dokumentárna šou (2000-4) v každej epizóde sleduje dva páry z rôznych kútov USA, ktoré sa pripravujú na jednu z najdôležitejších udalostí svojho života – na svadbu.
Extrémne premeny – Nevesty - akčná reality show (Kanada 2008-10), ktorá zaznamenáva boj každej nevesty o centimetre a kilogramy, aby bola vo svojich vysnívaných svadobných šatách tip-top.
Prerobíme rodičovský dom - reality show zábavným spôsobom sleduje návrat detí do rodičovského domu, kde zmenia od podlahy jednu z izieb (Kanada 2006-08).
Ty schudni a ty priber! - britský dokumentárny seriál, ktorý predstavuje dva extrémy v stravovaní – jeden z účinkujúcich je extrémne chudý a druhý zase mimoriadne obézny. Obaja dostanú presný návod, ako by mali zmeniť spôsob stravovania a životného štýlu.
Plastický chirurg z Beverly Hills - americká reality show o plastickej chirurgii a jej výsledkoch na bohatom predmestí Beverly Hills v Los Angeles.
Najlepší vizážisti - reality show (USA 2010-2013) je pohľadom dovnútra salóna Gatsby, kde stylisti a vizážisti vytvárajú nový vzhľad a výzor svojich zákazníkov, čo sa často nezaobíde bez množstva menších či väčších dramatických situácií.
Ty schudni, ty priber Foto: JOJJedlo, čo ťa žerie - reality show (USA 2010) v jednotlivých epizódach predstavuje vždy dvojicu protagonistov, ktorých život ohrozujú škodlivé stravovacie návyky, a lekárov, odborníkov na výživu a terapeutov, ktorí sa usilujú im pomôcť. Pacienti musia najprv prísť na koreň svojich problémov, inak by bola terapia neúčinná.
Najšpinavšie domácnosti - americká reality show (2003-11) o premene neporiadnej a zbytočnými vecami preplnenej domácnosti za jeden týždeň.
Skutočné paničky z Beverly Hills - reality show o živote relatívne bohatých a zabezpečených žien v domácností kozmopolitných amerických miest. Formát sleduje skutočné paničky a ich problémy od tých najtriviálnejších, až po skutočne závažné, akými sú rozvod, bankrot, nevera či alkoholizmus.
Áno, šéfe! - americká verzia známej kuchárskej reality show (2007). Hviezdny britský šéfkuchár Gordon Ramsay sa snaží zachrániť krachujúce reštaurácie, ktoré ho požiadajú o pomoc. 
TV WAU by miroslava_kernova

Prvá upútavka na TV WAU