Cez víkend budú v diskusiách Matovič aj Pellegrini (VIDEO)

Cez víkend budú v diskusiách Matovič aj Pellegrini (VIDEO) Ilustr.foto: Markíza

Vo víkendových politických diskusiách sa objavia bývalý aj súčasný premiér, nie však spolu.

Hosťom relácie Sobotné dialógy bude premiér a predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič.
 
S moderátorkou Martou Jančkárovou sa bude rozprávať o programových prioritách vlády a ich napĺňaní, najväčších výzvach pre koalíciu a o boji s ochorením COVID-19 na Slovensku, možnostiach minimalizácie negatívnych dosahov a ďalšom uvoľňovaní opatrení.
 
V O 5 minút 12 v nedeľu na Jednotke sa stretnú títo politici: predseda poslaneckého klubu v NR SR, člen Predsedníctva hnutia OĽaNO Michal Šipoš, podpredseda NR SR, podpredseda strany Za ľudí Juraj Šeliga, poslanec NR SR, podpredseda strany Smer-SD Juraj Blanár a poslanec NR SR, podpredseda strany Kotlebovci – ĽS NS Miroslav Suja.
Rozprávať sa s moderátorom Marekom Makarom budú o týchto témach: hlavné priority vládneho programu a ich realizácia; najväčšie výzvy pre spravovanie SR v najbližšom období aj v kontexte zvýšenia dôvery ľudí v štát a jeho inštitúcie; - aktuálny stav šírenia koronavírusu na Slovensku a možnosti rýchlejšieho otvárania ekonomiky.

Na telo, (Markíza nedeľa 13:00)
Pozvanie do najnovšieho vydania relácie Na telo prijal bývalý premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) a minister hospodárstva Richard Sulík (SaS).  Moderátor Michal Kovačič s nimi rozoberie čerstvo schválené programové vyhlásenie vlády či najnovší vývoj v boji proti novému koronavírusu a s ním súvisiace otváranie ďalších obchodov.


 
V koalično-opozičnom súboji sa moderátor Michal Kovačič pozrie aj na politické dianie v Smere-SD či trenice medzi vládnymi partnermi SaS a OĽaNO. „Zatiaľ čo Peter Pellegrini avizuje kandidatúru na post predsedu strany a možno aj prípadný odchod zo Smeru-SD, líder SaS si s premiérom Igorom Matovičom vymieňajú kritiku cez médiá,“ avizuje televízia.
Markíza očas relácie zverejní aj exkluzívny prieskum agentúry FOCUS, v ktorom sa pýtali na dôveryhodnosť vybraných politikov.