Novinárka, ktorá trikrát prekonala rakovinu pĺúc, v Pumpe upozorní, ako sa na očkovanie nevedia dostať ťažko chorí (VIDEO)

Novinárka, ktorá trikrát prekonala rakovinu pĺúc, v Pumpe upozorní, ako sa na očkovanie nevedia dostať ťažko chorí (VIDEO) Foto: RTVS

Očkovanie, Sputnik V., koaličná kríza či dovolenkári, to sú témy, ktoré sa objavia v najnovšom vydaní satirického seriálu RTVS Pumpa.

Jednou z hostí bude rozhlasová novinárka, ktorá už trikrát prekonala rakovinu pľúc Eva Sládková, ktorá poukáže na problém s očkovaním na Slovensku, pretože ona ako riziková skupina sa stále nevie dostať do poradovníka na očkovanie.

V Pumpe sa objaví aj spisovateľ, scenárista a novinár Martin Leidenfrost z Rakúska, ktorý na Slovensku píše pre konzervatívny online denník Postoj. V relácii obhajuje nákup vakcíny Sputnik V.

V najnovšom vydaní relácie bude chýbať herec Dano Heriban.
„Vzhľadom na náročnosť výroby seriálu Pumpa, ktorý sa nakrúca každý týždeň, dopriali tvorcovia v tomto týždni voľno hercovi Danovi Heribanovi a jeho neprítomnosť využili na skúšku alternatívnej ústrednej dvojice Michal Kubovčík a Juraj Šoko Tabaček. Rôzne herecké alternácie a kombinácie postáv sú pre tvorcov v dnešnej dobe dôležité, aby vedeli scenáristicky a dramaturgicky promptne reagovať v prípade, že kvôli sprísneniu opatrení alebo karanténe nebude môcť natáčanie prebiehať so stabilnou hereckou zostavou," oznámila RTVS.