Nová relácia Zdravie na TA3 štartuje už tento štvrtok

Nová relácia Zdravie na TA3 štartuje už tento štvrtok

Televízia TA3 prichádza s novým formátom, ktorý spúšťa už vo štvrtok 12. augusta 2021 o 16.30 h. Relácia s názvom Zdravie na TA3 sa bude venovať aktuálnym témam v zdravotníctve s hosťami v štúdiu, zároveň budú súčasťou formátu aj vstupy a rozhovory s odborníkmi, zdravotníkmi, ale aj pacientami.

Zdravie na TA3 bude moderovať Igor Haraj, ktorý sa v televízii profiloval ako moderátor publicistických relácií s vedeckou a zdravotníckou tematikou. V súčasnosti v rámci rubriky Štúdio TA3 približuje divákom prostredníctvom pozvaných odborníkov aktuálne témy z prírodných a spoločenských vied a medicíny: relácie na témy: Jednodňová chirurgia, Anatómia a využívanie 3D technológie pri jej výučbe; Virológia a metódy jej vedeckého výskumu; Posuny vo výskume COVID 19; Nové trendy v psychofarmakológii, Kardiologická liečba v čase pandémie koronavírusu a i. V roku 2014 získal Cenu Slovenskej akadémie vied za popularizáciu vedy.

Hosťami prvej časti relácie budú minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský a generálny riaditeľ Všeobecnej zdravotnej poisťovne Richard Strapko. Otázky na tému výhody očkovania môžu diváci posielať na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Relácia Zdravie na TA3 bude vysielaná každý štvrtok o 16.30 h, reprízy budú vždy v pondelok o 11.30 a v piatok o 14.30.

Foto: TA3