Jeseň na Markíze s Farmou a novým seriálom

Foto: Markíza Foto: Markíza

Ťažiskovými formátmi jesene na Markíze je pokračovanie seriálu Búrlivé víno, novinka Chlapi neplačú, reality šou Farma a Modré z neba.

 


Búrlivé víno, v súčasnosti najsledovanejší seriál na slovenskom televíznom trhu, sa od 23. augusta vysiela každý večer počas týždňa o 20:30 hodine, okrem stredy.

 

Tento týždeň televízia odštartovala vysielanie nového denného seriálu Chlapi neplačú. Námet a úvodný diel pripravil tím, ktorý stojí za Búrlivým vínom.
„Seriál Chlapi neplačú dosiahol po 17:45 v strategickej cieľovej skupine 12-54 rating 6,6 % a trhový podiel 32,3 %," napísala Markíza v tlačovej správe. Na JOJ v tom čase ide tiež nový seriál Klan.

 Chlapi neplačú  Foto: Markíza

Dej nového seriálu sa točí okolo komplikovaného vzťahu dvoch nevlastných bratov Michala Lánskeho (Tomáš Maštalír) a Romana Pollnera (Alexander Bárta).

Odporúčam aj: Markíza bude mať novú Ordináciu - Chlapi neplačú

Na obrazovku sa vracia aj po prázdninovej prestávke aj Modré z neba. Vysiela sa od stredy 4. septembra v štandardnom čase o 20:30.

Markíza aj naďalej pokračuje vo vysielaní reality šou. V poradí štvrtá Farma je jedným z hlavných programov jesene. Niekoľko mesiacov budú jedenásti súťažiaci v podmienkach farmy bojovať o výhru 50-tisíc eur. Pre súťažiacich vraj tvorcovia pripravený život spred 200 rokov. Moderátorkou reality šou bude už po štvrtýkrát Kveta Horváthová. Farma sa vysiela každý pracovný deň okrem stredy o 21.40 h, v sobotu Farma - duel o 20.30 hodine.

Foto: Markíza

Na obrazovky sa už nevráti seriál Horúca krv a po rokoch končí aj kulinárska šou Bez servítky, ktorá šla denne pred Televíznymi novinami. Končí aj pravidelné Na telo.

Odporúčam aj: Pravidelné Na telo končí

V programe pribudnú premiérové časti seriálov Dva a pol chlapa a NCIS - Námorný vyšetrovací úrad. Na jeseň pribudne aj nový americký sitkom Parťáci (Men at Work).
Na TV Doma je novinkoou telenovela Sila.

Jesenné noviny na RTVS

Jesenné novinky na JOJ