Markíza pripravuje novú šou LEGO® MASTERS, vyhlásila casting (VIDEO)

Markíza pripravuje novú šou LEGO® MASTERS, vyhlásila casting (VIDEO)

Zábavná súťažná šou, v ktorej sa vo vzájomnom súboji stretnú tí najväčší fanúšikovia celosvetovo najznámejšej stavebnice LEGO, prichádza aj na Slovensko. Na obrazovky slovenskej TV Markíza a českej TV Nova sa dostane v jarnej sezóne 2022.

„Nielen fanúšikovia LEGA budú touto šou už na jar 2022 nepochybne uchvátení, keď budú so zatajeným dychom sledovať, čo všetko dokážu vytvoriť slovenskí a českí stavitelia,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova.

Súťažiace dvojice bez vekového obmedzenia si v šou otestujú svoju predstavivosť, kreativitu, originalitu a rýchlosť v boji o titul najtalentovanejších amatérskych staviteľov LEGA na Slovensku a v Česku. V každej epizóde bude ich úlohou za pomoci obrovskej zásoby dielikov stavebnice vytvoriť výnimočné dielo podľa určeného zadania, ktorým čo najviac ohromia porotu. Nebudú však mať k dispozícii žiaden návod, využiť tak musia výlučne svoju vlastnú fantáziu a staviteľskú zručnosť.

Televízia Markíza spustila registráciu na casting.

Autorov tých najviac nápaditých, technicky dokonalých a unikátnych výtvorov z kociek LEGA posunú porotcovia do ďalších kôl. Víťazný pár bude vo finále korunovaný za víťaza s titulom LEGO MASTERS.

LEGO MASTERS je celosvetovo formát, ktorý vytvorili spoločnosti Tuesday’s Child Television a The LEGO Group, debutoval v auguste 2017 vo Veľkej Británii. Odvtedy ho s adaptovalo 16 vysielateľov v Európe, USA, Austrálii a Ázii, pričom táto československá verzia bude 17-tou v poradí.