Bločková lotéria bude súčasťou zábavnej šou JOJ

Bločková lotéria bude súčasťou zábavnej šou JOJ Foto: JOJ

Účastníci lotérie budú súťažiť v súkromnej TV JOJ.

 

 

Tipos oznámil, že v televízii JOJ bude Národná bločková relácia súčasťou zábavnej šou, v ktorých budú súťažiť účastníci lotérie. Cena je správna je licencnovaná šou TV JOJ, pôvodne ju moderoval Sajfa, teraz Michal Hudák. Pravidlá šou sú jednoduché - kto z divákov v štúdiu uhádne najbližšiu cenu výrobku, vyhráva.

"Zmluva medzi spoločnosťou TIPOS a produkčnou spoločnosťou Nunez NFE umožní hráčom lotérie účasť na natáčaní šou Cena je správna, kde účastníci vyhrávajú atraktívne ceny. Každú štvrtú sobotu od februára 2014 bude navyše v rámci zábavného programu vyžrebovaný víťaz Tretej šance Národnej bločkovej lotérie," oznámila v tlačovej správe spoločnosť Tipos.

Prvé natáčanie so súťažiacimi z lotérie bude 23. januára a na obrazovke sa objaví v sobotu 1. februára 2014.

Každú štvrtú sobotu od februára sa bude losovať v hre Tretia šanca, začína v sobotu 22. februára.

Tipos si mohol vybrať aj verejnoprávnu RTVS, ale neurobil tak. „Už od spustenia Národnej bločkovej lotérie sme premýšľali, ako ju dostať na televízne obrazovky. Nenašli sme žiadnu lepšiu a cenovo prijateľnejšiu formu, ako zapojenie NBL do šou Cena je správna," povedal generálny riaditeľ TIPOS-u Ladislav Kriška. Cenu však neprezradil. Tipos len oznámil, že náklady nepresiahnu výšku marketingových výdavkov spoločnosti na podporu Národnej bločkovej lotérie (ďalej len NBL) v roku 2013. "Ide o celý rok 2014 a nie len tri mesiace, ako v závere roku 2013, kedy NBL štartovala."

„Hra Tretia šanca je viazaná na zábavný program, vieme žrebovať víťazov priamo pred kamerami a navyše každý mesiac umožníme až 150 hráčom účasť na natáčaní programu Cena je správna," povedal Kriška.

V rámci NBL bolo doteraz každý mesiac vyžrebovaných 20 výhercov Prvej šance a 8 výhercov Druhej šance. K ním sa teraz, podľa generálneho riaditeľa TIPOS-u, pridáva aj 150 finalistov hry Tretia šanca.

„Vyžrebovaných 150 finalistov Tretej šance nebude súťažiť iba o cenu TIPOS-u, ale v rámci natáčania zábavného programu Cena je správna môžu títo ľudia vyhrať množstvo ďalších atraktívnych cien. A to je ďalšia odmena pre hráčov NBL - nielenže môžu ísť na natáčanie zábavnej šou, ale môžu vyhrať aj množstvo iných cien," povedal Kriška.

TIPOS po prvýkrát žreboval registračné kódy bločkov pre hru Tretia šanca 23. decembra 2013. Po desiatich pracovných dňoch, kedy Finančná správa SR overovala ich platnosť, TIPOS poskytol produkčnej spoločnosti telefonické kontakty hráčov, ktorí sa cez SMS prihlásili do hry Tretia šanca. Produkčná spoločnosť oslovuje finalistov Tretej šance na základe telefonických kontaktov.

Pokúšame sa zistiť podrobnosti.