DIGI Sport rozširuje program o volejbal, box, motorizmus

DIGI Sport rozširuje program o volejbal, box, motorizmus Foto: Digi Sport

Televízia DIGI Sport získala exkluzívne vysielacie práva na Svetový pohár 2015 vo volejbale mužov i žien pre územie Slovenskej i Českej republiky.

Koncom augusta a začiatkom septembra sa v Japonsku zídu najlepšie tímy všetkých kontinentov, ktoré budú bojovať o dve postupové miesta na OH 2016. Od 23. augusta do 23. septembra DIGI Sport 1 a 2 odvysiela celkom 15 prenosov: 6 zo ženského turnaja a 9 zo súťaže mužov

Atraktívny volejbalový program bude pokračovať aj neskôr: 26. septembra štartujú v Belgicku a Holandsku Majstrovstvá Európy vo volejbale žien a 9. októbra otvoria v Bulharsku a Taliansku európsky šampionát mužov. Na ňom sa predstavia aj slovenskí reprezentanti.

DIGI Sport 3 a 4 prinesie z oboch podujatí približne 20 prenosov.

V roku 2016 DIGI Sport prinesie Grand prix volejbalistiek, čo je obdoba mužskej Svetovej ligy - 30 prenosov.

DIGI Sport prinesie aj seriál boxerských súťaží, ktoré televízia kúpila pre územie ČR i SR. V polovici augusta to budú Majstrovstvá Európy mužov kategórie Elite v Sofii, v októbri Majstrovstvá sveta mužov v Katare, vo februári to bude svetový šampionát žien v Kazachstane a potom dva olympijské kvalifikačné turnaje:v apríli v Turecku a v júni v Azerbajdžane.

„DIGI Sport zareagoval aj na skvelé výkony nášho automobilového pretekára Richarda Gondu, ktorý si úspešne počína na pretekoch Svetovej série značky Renault a uzatvoril exkluzívnu zmluvu na celý seriál pretekov v tejto sezóne. Práva sú takisto na územia Slovenska i Česka," píše v tlačovej správe Digi Sport.