Ktorí operátori majú v ponuke JOJ Cinema a ktorí ju zaradia?

Ktorí operátori majú v ponuke JOJ Cinema a ktorí ju zaradia?

U ktorých operátorov nájdete JOJ Cinema? Prinášame zoznam.

 Slovak Telekom zaradil do ponuky digitálnej televízie Magio od 15. októbra filmový kanál JOJ Cinema. 

JOJ Cinema je nový filmový kanál televízie JOJ, ktorý prináša filmy bez prerušenia reklamou. "Na výber má okrem českej aj originálnu audio stopu," píše spoločnosť v tlačovej správe.

 JOJ Cinema bude dostupný pre zákazníkov s Magio IPTV vo filmovom programovom balíčku v SD kvalite, v rámci prémiového balíčku HD rodinný bude dostupný aj vo vysokom rozlíšení. Zákazníci s Magio Sat budú môcť sledovať JOJ Cinema v rámci variantu L a vyšších.

Nový kanál bude dostupný na pozícii 127, pre správne zobrazenie odporúča spoločnosť reštart Magio Box.

"Rovnako od 15. októbra bude JOJ Cinema aj v Digi Slovakia - v kablovke aj v satelitnom baliku Maxi," povedala pre Omédiách.com Miroslava Klempová z televízie.

U ktorých operátorov nájdete JOJ Cinema?

JOJ Cinema je už siedmou televíznou stanicou v portfóliu JOJ Group, zameraný na filmy.

JOJ Cinema odštartovala 15. júna 2015 a aktuálne je v ponuke slovenských operátorov: Magio, Digi Slovakia, Skylink, Towercom (Plustelka), Antik Telekom, Kalná KTR, KTR Imeľ, Slovanet a českých operátorov: O2 a CentroNet. "V blízkej budúcnosti postupne pribudnú do ponuky niektorých ďalších českých a slovenských satelitných a káblových operátorov," píše televízia na svojej stránke.

JOJ Cinema vysiela filmy nepretržite 24 hodín denne na území Českej a slovenskom republiky, v natívnom HD alebo SD rozlíšení s českým dabingom a duálne aj v pôvodnom znení. Titulky zatiaľ nie sú v ponuke.