Až trikrát denne bude mať JOJ reality šou o celebritách - Sladký život

 Až trikrát denne bude mať JOJ reality šou o celebritách - Sladký život Foto: JOJ

Tanečníka Laciho Strajka si do svojej relácie vybrala JOJ aj RTVS.

 

 

Sladký život je názov novej reality šou, ktorú bude vysielať televízia JOJ. Na obrazovke sa bude objavovať počas pracovných dní, niekedy až trikrát. Prvýkrát 13. januára. Premiéra pôjde večer po seriáli Divoké kone a potom repríza po polnoci a na druhý deň popoludní.

Nová šou bude o súkromí známych mien bulváru. Sladký život ukáže Rytmusa pri tetovaní a pritom ako rozpráva o svojich šperkoch. JOJ prinesie pohľad do súkromia herečky Zuzany Fialovej, boxeristovi Tomovi Kidovi Kovácsovi a jeho manželke, o živote producenta Jozefa Jopa Poláčka s kubánskou manželkou Glendy Lopez, ktorý žije v manželkou na Kube aj tanečníka Laciho Strajka. O živote Laciho Strajka má v týchto dňoch naplánovaný dokument aj RTVS.

RTVS štartuje nový dokumentárny cyklus s názvom Súrodenci. Podieľajú sa na ňom známe mená, no hoci štartuje tiež v tomto týždni, na stránkach RTVS nie sú takmer žiadne informácie.


Jeden z prvých dielov bude tiež Laci Strike, Juraj Herz a bratia Vladislav a Jaroslav Šarišský. Režisérmi dokumentárnho cyklu, ktorý štartuje na Dvojke 14 januára o 21:35 sú Peter Hledík, Jaroslav Rihák, Róbert Šveda, Miriam Petráňová, Vladislava Plančíková.