CNN Prima NEWS chystá novinky aj špeciálne predvolebné vysielanie

CNN Prima NEWS chystá novinky aj špeciálne predvolebné vysielanie

Česká spravodajská CNN Prima NEWS pripravuje na jeseň viacero noviniek.

Jednou z nich bude rozšírenie relácie Co na to vaše peněženka, ktorá sa snaží jasnou a zrozumiteľnou formou podávať zložité ekonomické témy s priamym vplyvom na životy divákov. Relácia dostane väčší priestor vo vysielaní.

Spravodajská televízia chystá aj mimoriadne obsiahle spravodajstvo k jesenným voľbám v septembri. Súčasťou vyseilania bude unikátny prieskum na tému „Vieme, čo ľudí naozaj trápi“, v spolupráci so strediskom empirických výskumov STEM ukáže, ako sú na tom obce v Česku a kde sa žije lepšie.

CNN Prima NEWS rozšíri Správy z regiónov: Regionálna redakcia na čele s Markétou Fialovou pripravuje rozsiahly pohľad do života obyvateľov všetkých zo šiestich typov obcí. Rovnako ako pri parlamentných voľbách ponúkne CNN Prima NEWS sériu diskusií s publikom v štúdiu. Diváci CNN Prima NEWS budú mať opäť možnosť hlasovať pomocou QR kódov a taktiež na webe cnn.iprima.cz a vybrať politika, ktorý bol podľa nich najpresvedčivejší.

Sledovanosť CNN Prima NEWS je podľa údajov televízie nad hranicou 1,5% share v CS 15+. Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, naživo + TS0-3 TV, ku dňu 8. 7. 2022, prime time jún, CS 15+.