Nový film s Johnny Deppom bol nečakane stiahnutý mesiac pred premiérou (VIDEO)

Nový film s Johnny Deppom bol nečakane stiahnutý mesiac pred premiérou (VIDEO) Foto: Global Road Entertainment

Premiéra filmu City of Lies (Mesto lží), v ktorom sa majú v hlavných úlohách predstaviť Johnny Depp a Forest Whitaker, bola mesiac pred plánovaným septembrovým uvedením zrušená.

 

Informoval o tom dnes denník The Guardian.

Herec Depp bol už skôr obvinený, že pri natáčaní snímky verbálne aj fyzicky napadol jedného z členov štábu, ktorý naň následne podal žalobu. Depp sa v posledných rokoch zápasí s množstvom problémov, vrátane obvinenia z finančných podvodov a z domáceho násilia.

Vo filme City of Lies, ktorý natočil Brad Furman, hrá Depp detektíva, ktorý sa snaží objasniť vraždy dvoch známych rapperov. Kriminálna dráma vychádza zo skutočných udalostí. Tupac Shakur a Notorious B.I.G., jedni z najúspešnejších rapperov dvadsiateho storočia, boli v rokoch 1996 a 1997 nezávisle na sebe zavraždení. Ani v jednom prípade neboli páchatelia odhalení a obe udalosti tak zostali nevyriešené.

Distribútor snímky Global Road Entertainment v pondelok potvrdil, že film nebude uvedený do amerických kín 7. septembra, ako bolo pôvodne plánované. Dôvody zverejnené neboli a nie je ani známe, na aký dátum by mohla byť premiéra odložená.