Policajný prezident je podpísaný pod vyhlásením plnom konšpirácií

Policajný prezident je podpísaný pod vyhlásením plnom konšpirácií Reprofoto youtube info.sk

Pod vyhlásením je podpísaný aj dekan z Univerzity Komenského či bývalý šéf VÚB.

 

 

„Skutočne sme sa všetci vďaka korporátnym médiám a tzv. „slniečkárom" stali v úvodzovkách takými „ostýchavými" a v podstate zbabelými, že sa zdráhame jednoducho nazvať hlupáka – hlupákom, podliaka – podliakom, parazita – parazitom? Asi nie. Stále nám tu hrozia len islamizáciou, nebolo by načase povedať aj iné," takto sa začína vyhlásenie združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub. Vyhlásenie je upozorením pred hrozbou migrácie a používa rétoriku akú používa Zem a vek či rôzne protiislamské skupiny na Facebooku.
Pod vyhlásením je 16 podpisov, medzi ktorými je aj podpis Prezidenta policajného zboru SR Tibora Gašpara.
„Je riadnym členom klubu. Posielal mi zo zahraničia sms správu, že voči textu nemá výhrady," povedal pre SME predseda Peter Kasalovský.

Pod vyhlásením je podpísaný napríklad aj vedec a podnikateľ Štefan Kassay, dekan Fakulty matematiky, informatiky a fyziky Univerzity Komenského Jozef Masarik, bývalý minister práce za HZDS Vojtech Tkáč, či bývalý šéf VÚB a exposlanec HZDS Ján Gabriel.

„Súčasná migrácia je precízne politicky a mediálne organizovaný stret s našou európskou civilizáciou. Ak vychádzame z Huntingtonovej knihy „Stretu civilizácií", autor stret civilizácií vnímal len ako potenciu v ďalekej budúcnosti. Diabol, ak máme veriť v jeho existenciu, tak určite niektorým politikom našepkal," píše sa napríklad vo vyhlásení, združenia, ktoré vzniklo v roku 1993.

Klub vo vyhlásení napáda mimovládne organizácie a netají sa politickými ambíciami: „Nuž, povedzme, naše združenie - náš klub bez akéhokoľvek ostýchania sa verejne zaoberá politikou. Nie preto, že by to bola jeho primárna úloha, ale vzťah ekonomika a politika je neoddiskutovaný. Náš klub nevytvára nejaké sprisahania, ako sme svedkami u mnohých zahraničím platených mimovládnych organizácií... Dnes sme dokonca svedkami ako sa Európania stávajú nevoľníkmi vo vlastnej krajine aj vďaka uplatňovaniu „ľudskoprávnemu imperializmu" zo strany protinárodne orientovaných štruktúr."