Peter Nagy: Až budeme čipovaní... budú nás sledovať sivé obleky (VIDEO)

Peter Nagy: Až budeme čipovaní... budú nás sledovať sivé obleky (VIDEO) Reprofoto youtube Peter Nagy

K čipovaniu, sivým oblekom, Orwelovi, sieti a ešte mnohým veciam sa v podvečer testovania na COVID-19 vyjadril aj spevák Peter Nagy.

Pár hodín pred spustením oficiálneho celoštátneho testovania sú sociálne siete zaplavené argumentami za aj proti, obavami z nákazy ale aj hoaxami o čipovaní.

Do diskusie sa pridal aj Peter Nagy, ktorý v piatok zverejnil na youtube vlastnú pieseň s názvom Až budeme „čipovaní.“ 


V piesní spieva "Až budeme čipovaní, to už naveky, budú nás sledovať sivé obleky..., nikto sa neschová, nikam neuletí. Moja milá újdime im zo signálu...Až budeme čipovaní, zomrie sloboda..."

Aj keď k piesni na youtube doplnil aj písomné vysvetlenie, že nejde "o podporou hoaxových správ o čipovaní," ďaleko od šíriteľov konšpirácií neodskočil, keďže, ako píše "pieseň je o svete mocných, ktorí chcú všetko ovládať..."

"Táto pieseň v žiadnom prípade nie je podporou hoaxových správ o čipovaní.
Ani podporou tých, ktorí tieto správy šíria.
Táto pieseň je o svete mocných, ktorí chcú všetko ovládať...
Pointa textu je v závere: "Oni nepoznajú pocit viny, kúpia si aj božie mlyny a to už bude priveľa aj na pána Orwella..."
Ďakujem za pochopenie.
Váš Peter Nagy"

Táto sekcia vzniká v spolupráci s 365.bank.  Stretli ste sa s hoaxom, dezinformáciami či konšpiráciami? Dajte nám o nich vedieť na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.