Zákazníci Orangeu môžu na tlačidlové telefóny zabudnúť

Zákazníci Orangeu môžu na tlačidlové telefóny zabudnúť

S aplikáciou Orange jednoduchšie je používanie smartfónov odteraz ešte jednoduchšie.

 

 

Používanie smartfónov nebolo nikdy jednoduchšie. Orange opäť zjednodušuje svojim zákazníkom život a ako prvý operátor na Slovensku prináša užitočnú prémiovú aplikáciu Orange jednoduchšie. Tá zákazníkom pomáha prejsť z tlačidlových mobilných telefónov na moderné dotykové smartfóny a zjednodušuje ich používanie.

„Viac ako tretina našich zákazníkov ešte stále používa tlačidlové mobilné telefóny, a to aj napriek tomu, že nespĺňajú ich očakávania a neumožňujú im naplno využívať všetky mobilné služby. Mnoho z týchto zákazníkov by moderný dotykový telefón chcelo, ale má strach z jeho ovládania," hovorí hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová.

Mobilná aplikácia Orange jednoduchšie, ktorá je ďalším dôkazom napĺňania prísľubu značky – pomáhať zákazníkom využívať benefity technológií – je určená hlavne zákazníkom, ktorí sú zvyknutí používať tlačidlové mobilné telefóny, no radi by ich vymenili za moderné zariadenie s dotykovou obrazovkou. Druhou skupinou sú zákazníci, ktorí takéto zariadenie už doma majú, ale nevedia ho správne používať, resp. z jeho využívania majú obavy.

„Našim zákazníkom chceme prinášať produkty a služby, ktoré potrebujú a uľahčujú im život. V prípade tlačidlových mobilných telefónov sa predpokladá, že ich postupne úplne nahradia dotykové modely. Aj preto ponúkame našim zákazníkom aplikáciu, ktorá odstraňuje bariéry prechodu na smartfóny a zjednodušuje manipuláciu s nimi," dodáva A. Piskunová.

Praktická aplikácia je zameraná hlavne na volania a SMS, avšak obsahuje aj špeciálne aplikácie s ľahkým ovládaním ako fotoaparát, galériu, budík či prisvietenie. Na prehľadne zoradené menu, veľkú klávesnicu a ikony zákazníci uvidia aj bez okuliarov. Nastaviť sa dá ako domovská stránka. Všetky ďalšie funkcie a aplikácie používatelia spúšťajú priamo z menu.

Pre zákazníkov Orangeu je aj vďaka exkluzívnemu partnerstvu s českým start-upom Koala Phone aplikácia úplne zadarmo. Jedinou podmienkou je, aby mali smartfón alebo tablet s operačným systémom Android. Aplikáciu si môžu stiahnuť buď sami prostredníctvom Google Play pod celým názvom Orange Jednoduchšie (Koala Phone edícia) alebo môžu požiadať o inštaláciu v ktorejkoľvek predajni Orangeu.