Operátor 4ka: Želajme si len to dobré, nielen na narodeniny

Operátor 4ka: Želajme si len to dobré, nielen na narodeniny

V nedeľu 4. októbra 2020 to bude päť rokov, čo stojaté vody telekomunikačného trhu rozčeril nováčik 4ka.

 

Najprv príjemne prekvapil jednotnou cenou 4 centy za minútu, SMS či MB dát, ale aj ako prvý priniesol jednotné ceny v celej EÚ. Následne prišiel ako prvý s produktom s nekonečnými dátami. Ale operátor neoslavuje len pohľadom na minulosti, naopak, nabáda k pekným slovám a pozitívnym želaniam do budúcna.

„Každý zákazník, ktorý už má inštalovanú alebo si stiahne našu appku Moja 4ka a jej prostredníctvom zavinšuje 4ke k narodeninám, dostane na 30 dní gigabajt dát zadarmo. Gratulácie prijímame od 2. do 5. októbra,“ hovorí produktová manažérka 4ky Andrea Čagalová.

Narodeninový darček v podobe dát zadarmo je dostupný pre všetkých zákazníkov 4ky, ktorých je k dnešnému dňu viac ako 483-tisíc. Pre úspešné aktivovanie darčeka, stačí stiahnutie najnovšej verzie aplikácie Moja 4ka pre mobilné zariadenia s OS Android cez Google Play a mobilné zariadenia značky Apple s iOS cez App Store a následné zaslanie bezplatnej vinšovacej správy. Ak už zákazník aplikáciu má, no záložku Vinšovacia GIGA v nej nevidí, operátor odporúča jej aktualizáciu, alebo reinštaláciu novšej verzie z 2. 10. 2020.

A aké štyri želania má 4ka pri príležitosti svojich narodenín naopak pre všetkých Štvorkárov?

1. Nielen v týchto dňoch GIGAntickú dávku zdravia a nech vás všetky vírusy obchádzajú!
2. Okrem toho SLOBODU! Lebo len slobodný človek si vie užívať život naplno.
3. Nech je všetko vo vašom živote tak výhodné ako nové paušály SLOBODA!
4. Nekonečne veľa zábavy a šťastných chvíľ, ktoré môžete s priateľmi zdieľať aj vďaka Nekonečným dátam od 4ky.