Kampaň: George je milión dobrých vecí v jednej apke (VIDEO)

Kampaň: George je milión dobrých vecí v jednej apke (VIDEO) Foto: Slovenská sporiteľňa

Georgea, digitálne bankovníctvo od Slovenskej sporiteľne, používa už viac ako milión klientov. Slovenská sporiteľňa preto spúšťa novú online kampaň, v rámci ktorej poukazuje na milión dobrých vecí v jednej apke, rovnako tak v našich životoch. Súčasťou kampane je aj špeciálna pesnička George milión, ktorú zložil a naspieval Marián Čekovský.

„George má po 3 rokoch milión klientov a Slovenskej sporiteľni ako značke významne pomáha v napĺňaní jej vízie spoločensky zodpovedného a inovatívneho lídra. Značka George dosahuje veľmi vysokú znalosť aj medzi neklientami a významne prispieva k rastu pozitívnej klientskej skúsenosti. Práve preto sme sa rozhodli využiť obľúbenosť nášho digitálneho bankovníctva a osláviť spolu s našimi zamestnancami a klientmi dobré veci v našich životoch, akými sú  láska, smiech, zábava a milión ďalších skvelých vecí. Milión klientov v Georgeovi oslavujeme aj spolu s našou digitálnou inováciou Moneyback, vďaka ktorej klienti získajú odmenu za platbu kartou za bezhotovostný nákup v obľúbených obchodoch a e-shopoch,“ vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.


Georgea od Slovenskej sporiteľne má už viac ako milión používateľov, navyše, takmer 700-tisíc z nich si riadi svoje financie aj v mobile. Od jeho spustenia pred tromi rokmi sa tak stal najpoužívanejším digitálnym bankovníctvom na Slovensku. Slovenská sporiteľňa buduje Georgea spolu so svojimi klientmi, aj vďaka tomu patrí jej apka s viac ako 100-tisíc hodnoteniami medzi najlepšie hodnotené (4,7) bankové aplikácie v storoch. V Georgeovi neustále pribúdajú aj nové inovatívne funkcie, súčasne sa vďaka svojej otvorenej infraštruktúre ľahko prepája s fintechmi.

Nabitý funkciami

S Georgeom majú klienti svoje financie nonstop pod palcom kedykoľvek a kdekoľvek. Prináša rýchle a bezpečné platby, vrátane skenovania IBAN-u, QR-kódu aj poštovej poukážky. Klienti si vedia zriadiť sporenie či poistenie na pár klikov v mobile, tiež si cez neho môžu urobiť svoj unikátny finančný plán. Aktuálne je možné cez mobilnú aplikáciu založiť si majetkový účet a zriadiť pravidelné investovanie do fondov. Už od júna však pribudne v apke možnosť kúpiť si akcie či fondy, čo je zatiaľ možné v desktopovej verzii Georgea. Ľudia vedia cez Georgea načerpať spotrebný úver v priebehu niekoľkých minút, či požiadať o hypotéku. Prihlasujú sa odtlačkom prsta alebo pohľadom do kamery cez Face ID. V januári pribudla v Georgeovi služba Payme (vyžiadanie platby cez četovacie aplikácie) a v apríli digitálna inovácia Moneyback, vďaka ktorej klienti získajú odmenu za platbu kartou za bezhotovostný nákup v obľúbených obchodoch a e-shopoch. Cez George mobilnú apku je možné otvoriť si účet v Slovenskej sporiteľni online, v priebehu deviatich minút. George obsahuje mnoho ďalších užitočných funkcií, ďalšie pribúdajú priebežne počas roka.

Viac ako 6,5 milióna klientov v Európe

Digitálnu platformu George aktuálne používa viac ako 6,55 milióna klientov už v šiestich krajinách, kde skupina Erste pôsobí - Slovensko, Česká republika, Rakúsko, Chorvátsko, Rumunsko a Maďarsko, ktoré je zatiaľ ostatnou krajinou, kde bol George spustený. Počet používateľov Georgea tak neustále rastie aj v okolitých krajinách.

Vizitka kampane:

Klient: Slovenská sporiteľňa – Ján Balaj, Martin Hýrošš
Agentúra: Zaraguza
Creative director: Ondrej Kořínek, Milan Malý
Art director: Milan Malý
Copywriter: Eva Myjavcová
Account manager: Dominika Drusanová
Social media manager: Lucia Peterková, Dominika Turcerová
Produkcia: Protos
Fotograf: Šymon Kliman

Mediamix:
Facebook, Instagram, Youtube, Programmatic display, Programmatic video, Influence marketing