Radosť oslavuje už rok alebo čo ste o Radosti doteraz netušili

Radosť oslavuje už rok alebo čo ste o Radosti doteraz netušili

Viete, že Radosť oslávila svoje prvé narodeniny? Už rok si tak desaťtisíce spokojných zákazníkov užívajú výhody digitálnosti a to, že majú celého operátora na dosah ruky v rámci appky. Len na pripomenutie, presne pred rokom odštartovala Radosť svojimi troma tarifmi, pričom najvyšší z nich, Neobmedzená Radosť, posunul cenovku neobmedzeného objemu dát na trhu smerom nadol a zákazníci si ho môžu užiť len za dvacku až na 30 dní.

Digitálny operátor Radosť prešiel za svoj prvý rok existencie slušným vývojom a dnes už majú zákazníci možnosť zobrať si k jednému občianskemu viacero SIM kariet, či využívať služby ako VoLTE a VoWiFi. Zároveň si od leta môžu ešte výraznejšie znížiť cenu svojej Radosti po odporúčaní nového zákazníka. Za každého odporúčaného zákazníka obaja získajú až 50% zľavu na 30 dní. A ak využijú všetkých 5 odporúčaní, tak môžu mať napríklad neobmedzené služby v Radosti za cenu 10 eur až na 5 mesiacov.

Za toto obdobie sme aj my v Radosti bližšie spoznali našich zákazníkov. Vedeli ste napríklad, že najobľúbenejším dňom aktivácie našej Radosti je streda alebo utorok? Hoci si Radosť môžu zákazníci aktivovať aj v nedeľu, práve v týchto dvoch dňoch si ju aktivovalo až 40 % z nich. Možno tiež mnohých prekvapíme, keď povieme, že najčastejším zariadením, na ktorom naši zákazníci Radosť využívajú, je iPhone.

Ďalšou zaujímavosťou je, že v zahraničí najradšej využívajú roaming v susednom Česku, ale aj to, že s Radosťou sa dobre cestuje. Tí najväčší cestovatelia už stihli za rok šíriť našu Radosť aj vo viac ako dvadsiatke krajín. Tiež vieme, že Radosť nie je určená len mladým, ale radosť z nej majú aj vyššie vekové kategórie, napríklad aj deväťdesiatnici ?. Nič teda nebráni tomu, aby si Radosť mohli užiť všetci, ktorí chcú byť digitálni.

Pre viac informácií o Radosti sleduj webku www.radost.digital.