Disney+ príde na Slovensko 14. júna

Disney+ príde na Slovensko 14. júna

Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila dátum spustenia svojej streamovacej služby Disney+, ktorá bude dostupná pre slovenských užívateľov od 14. júna 2022. Cena mesačného predplatného bude 7,99 Euro, ročného 79,90 Euro.

Disney+ je streamovacia služba spoločnosti The Walt Disney Company. Ponúka filmy a programy z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale tiež aj úspešných Simpsonovcov a produkciu pridruženej značky Star.

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua. Tiež sa dočkajú seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, trpiaci výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život. Pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara, kde hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina.

V ponuke bude napríklad aj ďalší film nominovaný na Oscara - Luca od štúdií Disney a Pixar, ďalej tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, ktorý rozpráva príbeh o jedinečnej rodine Madrigalovcov, či Cruella s Emmou Stone.

Ďalej nájdu predplatitelia Disney+ v ponuke akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe, tiež nominovanú na Oscara, seriály Simpsonovci alebo Klinika Grace, seriál National Geographic Svet očami Jeffa Goldbluma. V každej epizóde tohto seriálu preskúma zdanlivo známu tému, aby odhalil svet prekvapivých súvislostí a fascinujúcich tajomstiev, vedy a histórie.

Disney+ sľubuje vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie na desiatich zariadeniach, podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

 Disney+ je súčasťou segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba ponúka stále rastúcu zbierku exkluzívnych relácií, vrátane celovečerných filmov, dokumentov, hraných a animovaných seriálov či krátkych filmov. Vďaka dlhoročnej histórii spoločnosti Disney a jej bohatej filmografii bude na D+ k dispozícii nielen filmová a televízna klasika, ale aj úplne nové filmy a programy z dielne The Walt Disney Studios. Prostredníctvom Star ponúkne Disney+ najnovší obsah štúdií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures a ďalších.