Máme novú Radosť – Dátovú Radosť

Máme novú Radosť – Dátovú Radosť

Radostníci a Radostníčky, využívajúci spokojne mobilné služby digitálneho operátora Radosť, zbystrite prosím vašu pozornosť! Rozširujeme našu radostnú ponuku o ďalšiu neobmedzenú novinku. Od zajtra už budete mať k dispozícii nový program s neobmedzenými dátami len za 15 eur, ktorý je určený primárne pre dátovačov. Z novej Dátovej Radosti si však budete môcť aj zavolať alebo napísať SMS, či MMS správu len za 5 centov za minútu alebo správu. Tak čo, idete do toho?

Dátová Radosť

Novú Dátovú Radosť pridávame do mobilnej aplikácie digitálneho mobilného operátora už od 12. apríla. Jej cenovka je 15 eur a jej platnosť rovnako ako pri Nekonečnej, Veľkej a Malej Radosti je 30 dní. Neobmedzené dáta v nej budú prvých 100 GB plynúť radostnou rýchlosťou 10 Mbit/s v 4G sieti dostupnej pre vyše 97% ľudí. Zákazníci však surfujú aj po tomto objeme nekonečne ďalej v rýchlosti až 2 Mbit/s pre sťahovanie a 1 Mbit/s pre odosielanie. Ani v zahraničí nenechá zákazníkov nový program Dátová Radosť bez dát. V Zóne 1, teda v krajinách EÚ a mnohých ďalších môžu využiť z celkového objemu až 10 GB dát.

Cena volaní, SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku a v Zóne 1 je rovnako radostná. Minúta hovoru alebo jedna SMS/MMS stojí len 0,05 eur.

Všetko potrebné o novom programe Dátová Radosť nájdu zákazníci už od zajtra vo svojej aplikácii a pre viac informácií o digitálnom operátorovi Radosť sleduj webku www.radost.digital.