4ka vynovila hardvérové portfólio. V ponuke e-shopu pribudlo 13 nových zariadení

4ka vynovila hardvérové portfólio. V ponuke e-shopu pribudlo 13 nových zariadení Foto: 4ka

4ka na svojom e-shope www.4ka.sk/telefony rozšírila ponuku zariadení, medzi ktorými nechýba iPhone 13, herná konzola Nintendo Switch či notebooky Lenovo.

Telekomunikačný operátor 4ka vynovil portfólio zariadení, ktoré si môžu zákazníci vybrať k paušálom SLOBODA. Na e-shope 4ka.sk pribudla desiatka nových smartfónov značiek Apple, Xiaomi, Motorola a Oppo. Medzi novými zariadeniami nechýbajú ani iPhone 13 a iPhone 13 Pro, či nástupca bestsellera v predajnej sieti 4ky Xiaomi Poco X4 Pro 5G. 4ka do ponuky zaradila aj značku Oppo s modelmi Oppo Reno7 5G a „odľahčenou verziou“ Oppo Reno7 Lite 5G.

Zaujme tiež cenovo výhodný Apple iPhone SE (2022), ktorý je vo 4ke dostupný k paušálom SLOBODA už za 24,75 Eur mesačne (na 24 mesiacov). 4ka zaradila aj dve novinky z dielne Motorola. Prvou je výkonný a ľahký model Motorola Edge 30 5G a druhou výborne vybavený model Motorola Moto G82 5G. V ponuke 4ky pribudli aj ďalšie dve zariadenia obľúbenej značky Xiaomi, konkrétne ide o modely Xiaomi Redmi Note 11S 5G a Xiaomi Redmi 10 (2022).

Všetky telefóny ešte lacnejšie s bonusom

Ku všetkým zariadeniam ponúka 4ka Bonus na telefón, ktorý znižuje mesačný poplatok za zariadenie až o 7 Eur mesačne, pričom maximálne môže zákazník podľa zvoleného paušálu získať bonus počas doby platenia telefónu až do výšky 210 Eur. Bonus sa aplikuje automaticky pri objednávke cez e-shop www.4ka.sk/telefony a je dostupný pre všetky smartfóny v ponuke operátora.

4ka rozšírila ponuku o notebooky Lenovo

V ponuke 4ky pribudli dva notebooky značky Lenovo. Ideálny notebook pre študenta je Lenovo IdeaPad 1 s Windows 10, ktorý ponúka 14-palcový FullHD displej a dostatok výkonu pri hmotnosti pod 1,5 kila. Vo 4ke je dostupný k paušálom SLOBODA už od 12 Eur mesačne (na 24 mesiacov).

Pre náročnejších používateľov je určený konvertibilný notebook Lenovo IdeaPad Flex 5 s Windows 10. Notebook disponuje pántom otočným o 360°, ktorý umožňuje použiť zariadenie ako notebook či tablet. Notebook má dotykovú obrazovku, ktorá ponúka kreatívne využitie, napr. pre prácu s grafikou. Notebook je osadený výkonným procesorom AMD Ryzen 3, IPS FullHD displejom a integrovanou grafickou kartou AMD Radeon Graphics. Vo 4ke je dostupný k paušálom SLOBODA za 21 Eur mesačne (na 24 mesiacov).

Mobilná herná konzola na doma aj na cesty

Po prvýkrát nájdete v ponuke 4ky aj hernú konzolu a to Nintendo Switch Neon Red & Blue Joy-Con. Ide o hybridnú hernú konzolu 2 v 1, ktorú je možné používať ako prenosnú mobilnú konzolu do ruky, alebo je možné ju cez dokovaciu stanicu pripojiť priamo k TV a využívať ako klasickú hernú konzolu. Konzola Nintendo Switch podporuje najnovšie herné tituly, má kvalitný 6,2-palcový displej a bezdrôtové herné ovládače. Vo 4ke je dostupná za 13,50 Eur mesačne (na 24 mesiacov) ku ktorémukoľvek paušálu SLOBODA.

Zoznam nových zariadení dostupných v e-shope 4ka: