O2 od dnes ponúka Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 a Apple Watch SE

O2 od dnes ponúka Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 a Apple Watch SE Foto: Apple

Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 a Apple Watch SE s mobilným pripojením sú v O2 k dispozícii od 10. júna 2024.

O2 ponúka zákazníkom vyspelé hodinky Apple Watch Series 9, ktoré prinášajú celosystémové vylepšenia a funkcie vrátane S9 SiP, magického gesta dvojitého dotyku a jasnejšieho displeja. Apple Watch Ultra 2 prinášajú neuveriteľné funkcie najschopnejších a najodolnejších inteligentných hodiniek, a Apple Watch SE zaujmú prelomovými technológiami a výkonom. Apple Watch s mobilným pripojením umožňujú používateľom zostať v spojení, telefonovať a prijímať správy aj bez iPhonu v blízkosti.

Apple Watch Series 9 prinášajú neuveriteľné funkcie najpredávanejších hodiniek na svete a dosahujú významný environmentálny míľnik. Apple Watch Series 9 sú výkonnejšie ako kedykoľvek predtým vďaka S9 SiP, ktorý zvyšuje výkon a schopnosti, magickému gestu dvojitého poklepania, jasnejšiemu displeju, rýchlejšej Siri v zariadení s možnosťou prístupu k zdravotným údajom a ich zaznamenávaniu, presnému vyhľadávaniu pre iPhone a ďalším funkciám. Na Apple Watch Series 9 funguje aj watchOS 10.5, ktorý prináša prepracované aplikácie, Smart Stack, nástroje na podporu duševného zdravia, ako aj všetky funkcie na udržanie spojenia, zdravia, aktivity a bezpečnosti. Zákazníci si môžu vybrať aj uhlíkovo neutrálny variant akýchkoľvek hodiniek Apple Watch, čo predstavuje významný míľnik na ceste k Apple 2030 – plánu spoločnosti Apple byť do roku 2030 uhlíkovo neutrálny v rámci celého svojho podnikania, výrobného dodávateľského reťazca a životného cyklu produktov. Akékoľvek hliníkové hodinky Apple Watch Series 9 s remienkom Sport Loop sú uhlíkovo neutrálne.

Apple Watch Ultra 2 prinášajú úžasné funkcie najschopnejších a najodolnejších inteligentných hodiniek od Apple a spolu s remienkom Trail Loop alebo Alpine Loop sú uhlíkovo neutrálne. Apple Watch Ultra 2 ponúkajú všetky funkcie, ktoré si používatelia obľúbili na hodinkách Ultra, a navyše výkonný S9 SiP, magické gesto dvojitého poklepania, doteraz najjasnejší displej Apple, rozšírený výškový rozsah, Siri v zariadení, presné vyhľadávanie pre iPhone a pokročilé možnosti pre dobrodružstvá v prírode a pri vode. Na Apple Watch Ultra 2 funguje watchOS 10.5, ktorý prináša prepracované aplikácie, Smart Stack, cyklistické zážitky, funkcie na pomoc pri objavovaní prírody, modulárny ciferník Ultra, ako aj všetky funkcie, ktoré užívateľa udržia v spojení, zdraví, aktivite a bezpečí.

Apple Watch SE prinášajú prelomové technológie a výkon, mobilné pripojenie a dôležité bezpečnostné inovácie do dvoch najpredávanejších inteligentných hodiniek. Apple Watch SE prinášajú základné zážitky z Apple Watch vrátane sledovania aktivity, upozornení na vysoký a nízky tep, núdzového SOS a detekcie nárazu, a to všetko za dostupnejšiu cenu. SE majú úplne prepracované zadné puzdro, ktoré dokonale ladí s tromi klasickými povrchovými úpravami puzdra. Apple Watch SE sú k dispozícii v 40mm a 44mm hliníkových puzdrách, v polnočnom, hviezdnom a striebornom vyhotovení a sú kompatibilné so všetkými remienkami.

Zákazníci si od 10. júna môžu objednať Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 a Apple Watch SE na www.o2.sk.

Mobilné pripojenie k hodinkám Apple Watch je v rámci skúšobnej verzie k dispozícii na 3 mesiace zadarmo, následne je služba spoplatnená sumou 5 EUR mesačne. O2 podporuje hodinky Apple Watch Series 4 s mobilným pripojením a novšie so systémom WatchOS 10.5 alebo novším, a vyžaduje iPhone XR alebo novší so systémom iOS 17.5.

Viac informácií nájdete na www.o2.sk.
Ďalšie podrobnosti o produktoch Apple nájdete na stránke www.apple.com.