Visibility 360 Group sa rozširuje po PR aj o odborníkov na LinkedIn

Visibility 360 Group sa rozširuje po PR aj o odborníkov na LinkedIn Martin Volek a Juraj Sasko Foto: Visibility

Sieť nezávislých agentúr na Slovensku pre marketingové a reklamné aktivity Visibility 360 Group sa rozširuje. Po PR agentúre TIME.is COMMUNICATION Daše Matejčíkovej získala do svojho tímu spoločnosť VOLIS International Martina Voleka, ktorá bude v skupine orientovaná na digitalizáciu firiem a LinkedIn.

"Digitálnemu marketingu sa venujem 20 rokov a uvedomujem si, že v dnešnej dobe úspech spočíva v spolupráci a synergiách v biznise. V rámci Visibility 360 Group klient dostáva lepšie služby marketingovej komunikácie pod jednou strechou. Juraj Sasko je v tomto vizionár. Má víziu a drive na expanziu marketingových služieb do zahraničia. Sme veľmi radi, že Volis international bude toho súčasťou," povedal Martin Volek.

S volis-international.com má podľa tlačovej správy spoločnosti vzniknúť v skupine veľká synergia s ostatnými agentúrami visibility360.group na úrovni výkonnostného marketingu, komunikácie a PR.

„S Martinom sa poznáme viac ako 10 rokov. Vybudoval sebe aj agentúre silné meno v oblasti online marketingu. Je rešpektovaným Google a LinkedIn trénerom a spojením síl vo Visibility 360 Group vieme spoločne oveľa efektívnejšie a kvalitnejšie obslúžiť našich klientov,“ povedal zakladateľ a CEO skupiny Juraj Sasko.

Sieť Visibility 360 Group so 140 zamestnancami zastrešuje okrem digitálnych profesionálov agentúry na vývoj webov, AR & VR aplikácie, marketingové, konzultačné a performance služby, webhosting, videoprodukciu. V rokoch 2024 – 2025 plánuje ďalší rozvoj s prienikom do európskeho priestoru.