4ka predstavila novinku: Zdieľajte svoju nekonečnú SLOBODU

4ka predstavila novinku: Zdieľajte svoju nekonečnú SLOBODU

Telekomunikačný operátor 4ka opäť prináša inovatívnu produktovú novinku, ktorá stavia na úspechu jej nekonečných paušálov. Od svojho uvedenia pred ôsmimi rokmi sa nekonečné paušály od 4ky tešia veľkej obľube. Dnes si každý druhý zákazník 4ky vyberá práve niektorý z nekonečných paušálov. Preto od piatku 13. 9. 2024 prináša 4ka prvý zdieľaný nekonečný paušál ZDIEĽANÁ SLOBODA NEKONEČNO, vďaka ktorému môže každý Štvorkár zdieľať svoju nekonečnú SLOBODU.

• Až 3 SIM karty ako darček
• Dáta a minúty/SMS z paušálu zdieľané až na 4 SIM kartách
• Výdavky pre až 4 SIM karty pod kontrolou na jednom účte priamo v Mojej zóne
• Výhodnejšia cena pre zdieľané SIM karty
• Extra zľava v kombinácii so službou pre domácnosti

Paušál ZDIEĽANÁ SLOBODA NEKONEČNO sa hodí tým, ktorí sa chcú o svoje nekonečné dáta, či minúty a SMS podeliť s blízkymi, rodinou, alebo len chcú využívať svoj nekonečný paušál na viacerých zariadeniach súčasne. Paušál môže zákazník zdieľať až pre 4 SIM karty a vďaka nižšiemu poplatku za zdieľanú kartu ušetriť. Navyše každý zákazník, ktorý využíva služby na doma od 4ky, získa na zdieľaný nekonečný paušál extra zľavu navyše a ušetrí tak hneď dvakrát. Zdieľaný paušál je možné zakúpiť v predajnej sieti 4ka a to na každej Pošte, v predajniach Mobilonline či Smartshopoch alebo online na webe 4ka.sk a aktivovať je ju možné aj pohodlne online cez mobilnú appku Moja 4ka.

„Priniesli sme nový zdieľaný paušál v duchu Sharing is caring, teda inak povedané, o svoj paušál sa s blízkymi môžete podeliť a pritom ešte aj spolu ušetriť. Ak platíte u svojho operátora za paušál, ktorý nevyužívate celý, tak prečo sa on nepodeliť. Náš nový zdieľaný nekonečný paušál je ideálne riešenie napríklad pre rodičov, ktorí tak môžu mať spotrebu svojich ratolestí pod kontrolou, či jednotlivcov, ktorí tak môžu svoj paušál využívať až na 4 zariadeniach súčasne,“ hovorí Andrea Čagalová, senior produktová manažérka 4ka.

Zdieľaná Sloboda pre tých čo veľa volajú aj dátujú

ZDIELANÁ SLOBODA NEKONEČNO, je vhodná pre tých, ktorí viac volajú. Zákazník má k dispozícii zdieľané Nekonečné minúty a SMS a 4 GB dát v SR a EÚ a to len za 16 EUR na 30 dní a pre každú ďalšiu zdieľanú SIM už len za 8 EUR na 30 dní.

ZDIEĽANÁ SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE, je vhodná aj pre tých čo veľa dátujú. Stojí Zákazník ju získa už za 21 EUR na 30 dní a pre každú ďalšiu zdieľanú SIM už len za 13 EUR na 30 dní, pričom spoločne v skupine všetky SIM zdieľajú Nekonečné minúty a SMS a neobmedzený objem dát v SR (z toho 9,38 GB až 25, 51 GB v EÚ) v závislosti od poštu SIM (1 až 4), ktoré budú paušál zdieľať.

Ešte viac výhod zdieľaných paušálov SLOBODA

Zdieľaný paušál má ešte viacero výhod. Jednou z nich je, že pri aktivácii zdieľaného paušálu získa zákazník ďalšie 3 SIM karty ako darček. Tieto SIM karty môže využiť na zdieľanie nekonečného paušálu, alebo aj na aktiváciu iných paušálov či balíkov 4ka. Takto je možné súčasne zdieľať paušál medzi maximálne 4 osoby (SIM karty) alebo až 4 zariadenia - mobil, hodinky, počítač, či bezpečnostnú kameru.

Veľkou výhodou je aj jednoduchá úhrada služby na všetkých 4 SIM kartách priamo cez platobnú kartu v mobilnej aplikácii Moja 4ka, či zákazníckej zóne Moja zóna. Zákazník si všetko jednoducho nastaví online cez aplikáciu v mobile, kde môže pridávať či odoberať členov skupiny a má tak spotrebu neustále pod kontrolou. Viac informácií a príkladov nájdete aj na webe www.4kanemachybu.sk.

K televízii a domácemu internetu zdieľaný paušál ešte výhodnejšie

Každý nový aj verný zákazník 4ky, ktorý má alebo si aktivuje od 4ky niektorú zo služieb pre domácnosť, alebo ich kombináciu, získa zdieľaný nekonečný paušál ZDIEĽANÁ SLOBODA NEKONEČNO + DÁTA NAVYŠE so zľavou 3 € už za 18 €/30 dní. Zvýhodnená cena bude platiť počas celej doby využívania akejkoľvek služby do domácnosti.