Na čele UPC končí dlhoročný šéf

Na čele UPC končí dlhoročný šéf Foto: UPC

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA bude mať od 1. októbra nové vedenie. Generálnym riaditeľom spoločnosti sa stane Mihnea Radulescu. Po takmer 28 rokoch zo spoločnosti UPC odchádza do dôchodku doterajší generálny riaditeľ Martin Miller.

 

"Martin Miller zohral kľúčovú úlohu pri formovaní prevádzok Liberty Global na Slovensku a v Českej republike. Jeho líderstvo a odhodlanie prispeli k rozšíreniu poskytovaných služieb do viac ako dvoch miliónov domácností, k zlepšeniu spolupráce medzi medzinárodnými tímami a k transformácii prevádzok na vedúcich poskytovateľov digitálnych služieb," informuje spoločnosť v tlačovej správe.

 Mihnea Radulescu, ktorý bude viesť spoločnosť UPC na Slovensku od 1. októbra, zároveň preberie novú rolu Viceprezidenta pre rozvoj infraštruktúry Liberty Global v regióne Strednej Európy. Súčasťou jeho misie je tiež podpora zvýšenia aktivít v digitálnej infraštruktúre a ďalší rozvoj rastúcich obchodných príležitostí v Strednej Európe. Mihnea prichádza z Vodafone Rumunsko, kde bol uplynulých päť rokov Chief Business Officer. Predtým pôsobil ako generálny riaditeľ UPC Rumunsko a Viceprezident Business to Business pre Strednú a Východnú Európu v Liberty Global.