Do vedenia Orange Slovensko prichádzajú nové posily (FOTO)

Do vedenia Orange Slovensko prichádzajú nové posily (FOTO) Foto: Orange

Vedenie spoločnosti Orange Slovensko posilňuje  Adela Caushi, nová riaditeľka oddelenia IT a Pascal Marchand, nový finančný riaditeľ spoločnosti.

 Adela Caushi má bohaté skúsenosti z oblasti IT, cloudu a telekomunikačného biznisu. Naposledy pôsobila ako viceprezidentka digitálneho IT a cloudu v rakúskom Magenta Telekom. Jej telekomunikačné skúsenosti zahŕňajú aj A1 Telekom, Slovak Telekom, T-Mobile Česká republika a Telekom Albánsko. Adela Caushi vyštudovala počítačovú vedu na American College of Thessaloniki. "Jej dlhoročné skúsenosti z telekomunikačného sektora budú napomáhať dosahovaniu cieľov Orange Slovensko, medzi ktoré na popredných miestach patrí aj digitálna transformácia a zrýchlenie v oblasti digitálnych inovácií," informuje Orange v tlačovej správe.

Oddelenie sietí spoločnosti naďalej povedie Eric Maintenay, ktorý sa bude plne sústrediť na kvalitu a rozširovanie pokrytia sietí na Slovensku.

V takmer rovnakom čase vedenie Orangeu posilní aj Pascal Marchand na pozícii nového finančného riaditeľa.
Pascal Marchand od roku 2020 pôsobil ako riaditeľ kontrolingu v Orange Polska. Skúsenosti z telekomunikačného odvetvia získal na rôznych pozíciách v jednotlivých krajinách, kde Orange pôsobí, ale aj v samotnej skupine Orange. Pred príchodom do Orange Polska zastával pozíciu riaditeľa centrálneho kontrolingu skupiny a riaditeľa pre marketingové maloobchodné aktivity v Orange France.

Do Orange Slovensko Pascal prináša najmä zameranie sa na transverzálne projekty a biznisový prístup, ktoré ešte viac podporia prebiehajúcu transformáciu spoločnosti, píše spoločnosť.

„Adelu aj Pascala srdečne vítam v Orangei. Som presvedčený, že ich rozsiahle odborné skúsenosti budú prispievať nielen k finančnej sile, ale aj k rozvoju inovatívnych projektov a k digitálnej transformácii našej spoločnosti,“ hovorí Mariusz Gatza, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.