TOP 10 najčítanejšie články na Omédiách.com

TOP 10 najčítanejšie články na Omédiách.com Foto: Michal Petrík/FB Ego

Bývalá novinárka, ktorá sa stala hovorkyňou J&T Banky, antikampaň na Kisku či video Ega s jeho reakciou na kauzu CT - aj to sú témy, ktoré pritiahli najviac čitateľov.

 

 

 Rebríček 10 článkov, ktoré mali na webe Omédiách.com v roku 2014 najvyššiu čítanosť:

1. Ego nahral vulgárne video ku kauze predraženého CTčka


Spevák Ego reagoval na kauzu predraženého CT prístroja v piešťanskej nemocnici arogantným videom, v ktorom posiela vyhrážku istému Ľubovi, jeho deťom a mame. Video sa stalo virálom na Facebooku.

2. RTVS stiahla z obrazu známu moderátorku za jej rasistický status

Moderátorka športových správ na súkromnom profile na Facebooku zverejnila status, v ktorom použila rasistické vyjadrenia voči Rómom, RTVS s ňou ukončila spoluprácu.

3. V schránkach je nová antikampaň proti Kiskovi

Len pár dní pred druhým kolom prezidentských volieb sa objavili v schránkach na rôznych miestach Slovenska letáky namierené proti Kiskovi. V jednej časti letáku bola kópia prihlášky do KSČ, kde nie je vidno meno, priezvisko, ani podpis, len miesta Poprad a Bratislava. Kiska do KSČ nikdy nevstúpil.

4. TA3 v čase kritického prejavu Kisku zaradila reláciu o rybách a bytoch

Prezident Andrej Kiska požiadal o mimoriadne vystúpenie v parlamente, kde obhajoval demonštrácie a kritizoval korupciu v zdravotníctve, ktorá je prepojená s politikou. TA3, ktorá bežne vysiela naživo dôležité prejavy, či tlačové besedy, 15 minútový prejav nevysielala. Namiesto toho odvysielala reláciu o obnove bytových domov a Labyrint na tému Nie je ryba ako ryba.

5. Markíza má novú moderátorku
Do moderátorského kresla zasadla redaktorka, ktorá prešla konkurzom.

6. Nová česká reklama má Slovenku za kravu

Po pobúrenej reakcii Poliakov na reklamu s poľským priekupníkom na hraniciach prišla s kontroverznou reklamou aj pražská reštaurácia Máneska.

7. Fun rádio pobúrila nová znelka Rádia Slovensko

Rádio Slovensko prišlo s novou znelkou so sloganom: "Všetko, čo je dobré vedieť." Vo Fun rádiu ostali prekvapení podobnosťou, ich claim, ktorý majú od apríla, znie totiž podobne: „Všetko čo potrebujete vedieť."

8. J&T Banka má novú hovorkyňu, bývalú novinárku

Externú komunikáciu J&T Banky na Slovensku má od júla na starosti bývalá redaktorka Trendu. Do banky nastúpila na pozíciu PR manažér senior a hovorca.

9. RTVS sa ospravedlňuje za lapsus počas zápasu

Pri prenose finálneho zápasu na MS vo futbale viacerých fanúšikov nahnevalo, že o strele od moderátora Marcela Merčiaka počuli už v čase, keď na obraze hráč len prihrával.

10. Na mnohých bilbordoch pribudla nelichotivá nálepka

V hlavnom meste sú stovky bilbordov, ktoré sú nelegálne – buď im vypršala zmluva s mestom, alebo ju ani nemali. V lete na mnohých pribudla výrazná nálepka s červeným nápisom „nelegálne reklamné zariadenie."