Hubert J.E. podporí vinársku školu v Modre

Hubert J.E. podporí vinársku školu v Modre Foto: Hubert

Spoločnosť Hubert J.E. opäť hosťovala obľúbené podujatie určené pre dámy, Hubert Dámsky klub. Tradičné somelierske podujatie sa tento krát odohrávalo v novom formáte, ktorý niesol symbolický názov „Zátka pre budúcnosť", s cieľom podporiť jeden z troch príbehov, ktoré sú blízke spoločnosti Hubert J.E. – talentovanú mladú somelierku Karin Kovácsovú, obnovu mozaiky kaštieľa v Seredi alebo SOŠ vinársko-ovocinársku v Modre.

Víťazom, o ktorom rozhodli prítomné dámy, sa stala SOŠ vinársko-ovocinárska v Modre, ktorej náklady potrebné na interaktívnu tabuľu pokryje spoločnosť Hubert J.E..

Hubert Dámsky klub sa opäť niesol v príjemnej atmosfére v spoločnosti dám z oblasti biznisu, médií a šoubiznisu. Tento krát však ním nehrali len bublinky, ale tri príbehy a osobnosti, ktoré s nimi úzko súvisia. O osude jedného z príbehov, ďalšieho somelierskeho vzdelania talentovanej dvojnásobnej víťazky Vitis Trophée Junior, Karin Kovácsovej, iniciatíve OZ Vodný hrad za obnovu mozaiky seredského kaštieľa a SOŠ vinársko-ovocinárkej v Modre v snahe zabezpečiť nové didaktické pomôcky študentom, rozhodovali hostia symbolickou korkovou zátkou.

Foto: Hubert

Za víťazný príbeh dámy zvolili SOŠ vinársko-ovocinársku v Modre, ktorej Hubert J.E. poskytne prostriedky na interaktívnu tabuľu, ktorá zlepší kvalitu vyučovacieho procesu nie len žiakom ale aj učiteľom. Druhé a tretie miesto spoločnosť odmenila súkromnou prehliadkou vinárstva v Seredi a produktmi zo svojho portfólia.

Počas večera mali hostia taktiež jedinečnú možnosť pozrieť si tvorbu štyroch mladých módnych návrhárov, víťazov tohtoročnej súťaže Hubert Fresh Fashion Contest, kolekcie ktorých zažili svoju premiéru na podujatí Fashion LIVE!. Témou pre tvorbu bolo spojenie módy a bubliniek – Fashion Bubbles.

Ďalším významným momentom večera bol krst novinky Hubert Grand Zero Dosage, ktorý slávnostne pokrstila lupeňmi ruží riaditeľka MISS Slovensko, Karolína Chomisteková. Dominantou sektu je sýta zlatistá farba a jeho plná chuť, ktorá navyše neobsahuje žiaden cukor. Novinka je preto vhodná najmä pre ľudí, ktorí si strážia hladinu cukru, alebo ho vôbec nesmú konzumovať.

,,Je pre nás výzvou i potešením každoročne prinášať takýto formát podujatia. Osobitne ma teší, že sme tento rok program Dámskeho klubu rozšírili o charitatívny aspekt, v rámci ktorého nám naši hostia pomohli vybrať z trojice príbehov ten, ktorý u nich najviac zarezonoval a ktorému pôjde aj naša finančná podpora. Máme úprimnú radosť, že môžeme pomáhať napĺňať sny a dokončovať príbehy", dodáva konateľ Hubert J.E., Peter Krúpa

Podujatie sa konalo v priestoroch bratislavskej reštaurácie MOLO a moderátorkou večera bola Barbara Jagušák.