Skupina Falck má novú PR špecialistku

Skupina Falck má novú PR špecialistku Foto: Falck

Od mája má skupina Falck novú PR špecialistku, Kvetoslavu Kirchnerovú.

Kirchnerová je zodpovedná za externú aj internú komunikáciu skupiny. Z pohľadu externej komunikácie spadá do jej kompetencie predovšetkým produktové PR a komunikácia CSR aktivít. Nahrádza Zuzanu Bleho Francúzovú, ktorá odchádza na materskú dovolenku, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Kvetoslava Kirchnerová svoju kariéru odštartovala ako ekonomická redaktorka v tlačovej agentúre SITA.
Public relations sa venuje 12 rokov. Pôsobila ako špecialista externej komunikácie v Poštovej banke, kde mala na starosti komunikáciu s médiami, produktovú a korporátnu komunikáciu, ako aj podporu CSR aktivít. Po odchode z banky pôsobila ako projektová a PR manažérka pre vzdelávací start-up a pripravovala rodinné podujatie - Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat.

„Pomoc ľuďom mi je veľmi blízka a aj preto som pro bono pomáhala viacerým neziskovým organizáciám a jednotlivcom. O to viac sa teším na prácu v spoločnosti, ktorej základnou hodnotou je pomáhať iným," hovorí Kirchnerová.

Kontakt pre médiá:

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
mobil: 0911 988 868