S cestovateľskými balíkmi môžu zákazníci Orangeu komunikovať v roamingu ešte výhodnejšie, navyše sú aj poistení

S cestovateľskými balíkmi môžu zákazníci Orangeu komunikovať v roamingu ešte výhodnejšie, navyše sú aj poistení Foto: Orange

Od 15.6. 2017 upravuje Orange svoje doplnkové roamingové služby tak, aby boli pre zákazníkov výhodné aj po vstupe novej európskej roamingovej regulácie do platnosti. Okrem zvýhodnenej ceny komunikácie v EÚ získavajú zákazníci s cestovateľskými balíkmi aj ďalšie výhody ako cestovné poistenie pre celú rodinu či zvýhodnenú komunikáciu aj v ďalších krajinách sveta.

 

 

Zákazníci sa môžu sami rozhodnúť, či budú v roamingu komunikovať za regulované ceny platné v EÚ alebo si zvolia niektorý z cestovateľských balíkov, ktorý im komunikáciu v zahraničí môže ešte viac zvýhodniť.

„Našu ponuku cestovateľských balíkov sme vylepšili tak, aby naši zákazníci mohli aj naďalej zo zahraničia komunikovať za zvýhodnené ceny. Sú výhodnou alternatívou predovšetkým pre majiteľov nižších a stredných paušálov, ktorí majú predplatený určitý počet minút, SMS či dát. Zákazníkom s neobmedzenými paušálmi sa oplatia, ak cestujú do krajín, na ktoré sa nevzťahuje nová regulácia," vysvetľuje Zuzana Nemečková, riaditeľka komerčného úseku Orangeu.

Ku všetkým paušálom je možné aktivovať si balík V Európe ako doma Plus. Majitelia vybraných paušálov s mesačným poplatkom od 30 eur majú k dispozícii aj Max Roaming. S týmito cestovateľskými balíkmi môžu zákazníci v zahraničí komunikovať ešte výhodnejšie a navyše získavajú aj ďalšie benefity.

Nižšie ceny hovorov v EÚ ako doma

Zákazníci s nižšími a strednými paušálmi zaplatia od 15. júna za volania v EÚ podľa regulácie 0,10 eur za minútu, čo zodpovedá priemernej cene za minútu hovoru do inej domácej siete, ako je sieť Orangeu. Balík v Európe ako doma Plus znižuje cenu volaní až o 40 % a za minútu hovoru v EÚ a vo Švajčiarsku zákazníci zaplatia len 0,06 eur. S balíkom Max Roaming volajú zákazníci v EÚ neobmedzene.

Ešte výhodnejšia komunikácia aj v ostatných krajinách sveta

Regulácia roamingu platí len v štátoch Európskej únie, Nórsku, Lichtenštajnsku a na Islande. Cestovateľské balíky V Európe ako doma Plus a Max Roaming ponúkajú výhodnejšiu komunikáciu nielen v EÚ, ale aj vo Švajčiarsku, kde zákazníci zaplatia za komunikáciu rovnako ako v EÚ. Navyše, aj vo vybraných krajinách sveta a obľúbených dovolenkových destináciách ako Egypt, Turecko, Čierna Hora, Monako či USA, zlacňuje Orange komunikáciu na 0,39 eur za minútu, SMS aj MB.

Surfovanie v roamingu

Vyšší používateľský komfort pri využívaní mobilných dát je ďalším prínosom cestovateľských balíkov. S balíkom Max Roaming zákazníci získajú navyše aj 2000 MB dát využiteľných v EÚ. Po prečerpaní predplatených dát Orange zákazníkom s cestovateľskými balíkmi nezníži prenosovú rýchlosť, môžu surfovať aj ďalej maximálnou rýchlosťou, pričom za každých začatých 100 MB dát zákazník zaplatí len 0,60 eur.

Odporúčame aj: Orange spúšťa roaming naplno v súlade s novou reguláciou: Zákazníci budú všetky služby využívať v EÚ rovnako ako doma

Istota na cestách

Významným a bezkonkurenčným benefitom cestovateľských balíkov je cestovné poistenie pre celú rodinu s krytím až do výšky 100 000 eur. Vďaka poisteniu, ktoré zákazníci získajú automaticky ako bonus k cestovateľskému balíčku, môžu ušetriť až desiatky eur.

Starostlivosť o zákazníkov

V súlade s reguláciou Orange všetkým zákazníkom deaktivoval ich existujúce doplnkové roamingové balíky. Tí zákazníci, ktorí chcú cestovateľské balíky aj naďalej využívať, si ich môžu kedykoľvek znova aktivovať. Výber tej najvýhodnejšej alternatívy komunikácie v roamingu záleží od komunikačných potrieb a zvyklostí konkrétneho zákazníka, ako aj od jeho aktuálneho paušálu či kreditu. O tom, či sa zákazníkom vybraný balík oplatí, sa môžu poradiť s pracovníkmi Orangeu na Zákazníckej linke 905 alebo na ktoromkoľvek predajnom mieste.

V Európe ako doma Plus

Cestovateľský balík V Európe ako doma Plus je aktivovateľný ku všetkým paušálom za mesačný poplatok 2,90 eur. Zákazníci s ním získavajú 40 % zľavu na odchádzajúce hovory v EÚ a Švajčiarsku a za každú minútu zaplatia iba 0,06 eur. S balíkom v Európe ako doma Plus si zákazníci môžu užívať aj internet, dáta môžu prenášať pri plnej rýchlosti za 60 centov/100 MB. Navyše, vo vybraných krajinách sveta zákazníci komunikujú so zľavou 20 % oproti dnešnej cene. Za každú minútu, MB a SMS tak zaplatia 0,39 eur. Automatickou súčasťou balíku je rodinné cestovné poistenie.

Max Roaming

Majitelia paušálov, za ktoré mesačne zaplatia 30 a viac eur, môžu využiť aj balík Max Roaming, ktorý je aktuálne dostupný s 50% zľavou z mesačného poplatku, čiže už za 2,45 eur mesačne. Zákazníci sa s ním v komunikácii v EU a vo Švajčiarsku vôbec nemusia obmedzovať, nakoľko získajú neobmedzené odchádzajúce hovory a SMS a navyše 2 000 MB voľných dát. Po ich minutí za každých 100 MB zaplatia 0,6 eur. V balíku je tiež zahrnutá zvýhodnená cena za minútu, SMS a MB 0,39 eur platná vo vybraných krajinách sveta. Automatickou súčasťou Max Roamingu je rodinné cestovné poistenie s krytím až do výšky 100 000 eur.

Kompletná ponuka

Orange upravil aj svoje dátové cestovateľské balíky tak, aby boli pre zákazníkov ešte výhodnejšie. Pri každom sa mení účtovací interval v EÚ, pričom za každých začatých 100 MB dát zákazník zaplatí len 0,60 eur a zároveň 1 MB dát vo vybraných krajinách sveta stojí len 0,39 eur. Pri niektorých dátových cestovateľských balíkoch Orange znížil mesačný poplatok, vďaka čomu sa stali pre zákazníka ešte výhodnejšie.

Informácie o všetkých cestovateľských balíkoch nájdete tu.