Henkel Slovensko má novú riaditeľku pre korporátnu komunikáciu

Henkel Slovensko má novú riaditeľku pre korporátnu komunikáciu Foto: Henkel

Spoločnosť Henkel Slovensko má novú riaditeľku na regionálnej pozícii riaditeľky korporátnej komunikácie pre klaster strednej a východnej Európy pre Henkel Slovensko, Henkel Česká republika a Henkel Maďarsko.


Na túto pozíciu bola 1. júna 2017 menovaná Zuzana Kaňuchová.

„Na novej pozícii bude zodpovedná za vedenie oddelenia Korporátnej komunikácie na Slovensku, v Česku a v Maďarsku. Zároveň zastreší aj pozíciu hovorkyne a manažérky krízovej komunikácie vo všetkých troch krajinách. Výrazne sa tiež zameria na komunikáciu Centra zdieľaných služieb (Shared Service Center) Henkel v Bratislave, ktoré od roku 2006 prostredníctvom 1 500 zamestnancov zabezpečuje realizáciu finančných procesov pre región západnej a strednej Európy, USA a Kanady a od roku 2009 realizuje aj procesy v oblasti nákupu a informačných technológií," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Zuzana Kaňuchová od roku 2012 zastávala pozíciu špecialistky korporátnej komunikácie T-Systems Slovakia, patriaceho do koncernu Deutsche Telekom, kde bola zodpovedná za externú a internú komunikáciu spoločnosti. Predtým pôsobila ako šéfredaktorka interného časopisu TSSK NEWS. Medzinárodné skúsenosti nadobudla na pozícii Assistant Maître D'Hôtel, kde na plavebných trasách jácht spoločnosti Seabourn zodpovedala za úsek zákazníckeho servisu, tréning a supervíziu hotelového tímu, dodržiavanie štandardov a postupov plavebnej línie pre VIP klientov. V minulosti bola redaktorka Centrální redakce Pražského deníka a online editorka portálu denik.cz.