Agentúra Zenith má nového výkonného riaditeľa

Agentúra Zenith má nového výkonného riaditeľa Foto: Zenith

Mediálna a komunikačná agentúra Zenith má zmeny vo vedení.


Novým výkonným riaditeľom spoločnosti je Dušan Viszt, ktorý nahradí Alexandra Máťúša, ktorý odišiel z pozície výkonného riaditeľa agentúry v marci 2018. Máťúš naďalej ostáva spoločníkom agentúry.

Zmena na pozícii výkonného riaditeľa je zavŕšením personálnych zmien v top managemente agentúry Zenith, píše spoločnosť v tlačovej správe.

V druhej polovici roka 2017 Natália Vlk sa po materskej dovolenke vrátila na pozíciu obchodnej riaditeľky a team Zenith posilnila aj Alexandra Palková ako finančná riaditeľka.

Dušan Viszt začínal ako Client Service Director v agentúrach Lowe/GGK a MARK BBDO, od roku 2001 pôsobil 3 roky v Rádiu TWIST ako šéf marketingu a priameho predaja. V rokoch 2004 až 2006 pracoval ako Strategický marketingový konzultant pre Orange Slovensko v agentúre Mayer/Mc Cann, odkiaľ v roku 2006 odišiel do Heinekenu na pozíciu marketingový riaditeľ a po roku sa stal členom predstavenstva zodpovedným za marketing, stratégiu portfólia produktov, inovácie a korporátnu komunikáciu.
V roku 2010 prestúpil do finančného sektora ako riaditeľ marketingu Slovenskej sporiteľne. Stál aj pri zrode Prima banky - ako šéf marketingu a PR pripravoval štart banky, koncepciu značky, marketingovej komunikácie, dizajn pobočiek, digitálnych kanálov i následný rebranding. Poslednou zastávkou bola pozícia vo Viedni, kde pôsobil od septembra 2013 štyri roky v Sberbank Europe AG ako regionálny riaditeľ značky, marketingu a stratégie digitálnych kanálov pre osem krajín Európy.