Štartuje tretí ročník súťaže Marketér roka

Štartuje tretí ročník súťaže Marketér roka

Občianske združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku, vyhlásilo súťaž o Marketéra roka.

Tretí ročník súťaže bude vyberať najlepšieho marketéra s cieľom posilniť vnímanie roly zadávateľa v marketingovom mixe. Víťaz by mal byť inšpiráciou pre ostatných marketingových profesionálov a reprezentovať marketing aj v rámci širšej biznis komunity, píše združenie v tlačovej správe.

„Hľadáme človeka profesionála, ktorý svojím výnimočným prístupom významne prispel k úspechu firmy, ktorej marketing riadi. Chcel by som preto opäť po roku vyzvať všetkých, ktorých marketing zaujíma a baví, aby nominovali svojich kolegov, klientov, biznis partnerov na toto výnimočné ocenenie,” dodáva Peter Holík, člen občianskeho združenia Ľudia z marketingu (LzM).

Kto je Marketér roka?

Marketér roka vedie marketing značky, ktorá v posledných dvanástich mesiacoch (s prihliadnutím na doterajšiu prácu) jednoznačne excelovala a získala si tak všeobecné uznanie v komunite marketingových profesionálov. Minulý rok získal toto ocenenie Juraj Holub zo spoločnosti Slido.

 Nominácie môže podať odborná verejnosť emailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Nominácia musí obsahovať meno, pozíciu, názov zamestnávateľa a dôvod – prečo by mal nominovaný získať toto ocenenie. Následne ho osloví organizátor, aby vyjadril s nomináciou svoj súhlas a zaslal najneskôr do 30.októbra odpovede na 3 otázky:

1. aká bola marketingová výzva, ktorej čelil v posledných dvanástich mesiacoch,
2. akú stratégiu a aktivity zvolil a riadil,
3. aké výsledky sa mu podarilo dosiahnuť.

Z potvrdených nominácií vyberie užšia porota TOP 10, z ktorých následne hlasovaním členovia LzM určia troch marketérov na shortlist. Shortlist bude verejnosti oznámený 14. novembra 2019. Víťaza vyberú členovia LzM na spoločnom stretnutí a jeho meno bude vyhlásené 22. novembra 2019 počas slávnostného večera vyhlasovania ocenení EFFIE a Agentúry roka.

Občianske združenie Ľudia z marketingu (LzM) má za cieľ vybudovať komunitu expertov a osobností, ktorí úspešne pôsobili či pôsobia ako marketingoví riaditelia, manažéri, komunikační experti a stratégovia u top 200 zadávateľov reklamy, s úmyslom kultivovať prostredie marketingu na Slovensku prostredníctvom zdieľania skúseností, inšpirácie, vzdelávania a nastavovania trhových štandardov.