Digital PIE 2020 – Predĺženie deadlinu prihlásenia prác do 5. februára

Digital PIE 2020 – Predĺženie deadlinu prihlásenia prác do 5. februára

Prípravy na VI. ročník súťaže Digital PIE vrcholia a digitálni marketéri majú poslednú možnosť prihlásiť svoje projekty. Ešte stále máte možnosť registrovať práce do 4. ročníka súťaže v digitálnom marketingu Digital PIE 2020.  

 

Využite poslednú príležitosť a zmerajte svoje sily v 3 kategóriách - Performance, Idea a Execution a v novej kategórii DIGITAL MEDIA SOLUTION. Digital PIE dáva marketérom šancu zviditeľniť sa, nazbierať množstvo nových kontaktov, inšpirácie a v neposlednom rade odkrojiť si kus koláča Digital PIE.

Súťaž je pod záštitou Asociácie digitálnych marketingových agentúr (ADMA) a v spolupráci s organizátorom RULEZZ konferencií TheMarketers.biz. Aj v tomto roku je partnerom združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia, ktoré odovzdá špeciálne ocenenie Digital Media Solution.

Cieľom Digital PIE je prostredníctvom špecializovanej a kmeňovej poroty komplexne ohodnotiť najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok. O víťazných projektoch sa bude rozhodovať dvojfázovo, čím sa zaistí čo najväčšia transparentnosť hodnotenia.  Poroty budú posudzovať výkon kampaní (Performance), originalitu nápadu (Idea) a ich spracovanie (Execution). Práce môžu súťažiť v jednej, dvoch alebo všetkých troch kategóriách naraz a počet prác, prihlásených do jednotlivých kategórií od jedného prihlasovateľa, nie je obmedzený. Združenie pre internetovú reklamu IAB Slovakia prichádza so špeciálnym ocenením DIGITAL MEDIA SOLUTION, ktorého cieľom je oceniť a zviditeľniť inovatívne, hodnotné a úspešné digitálne mediálne riešenia z oblasti slovenského digitálu. 

Slávnostný galavečer a vyhlásenie víťazov Digital PIE sa uskutoční 6. marca tohto roka. O mieste konania galavečera vás budeme včas informovať.

Účasť v súťaži môže byť skvelou príležitosťou ukázať sa na trhu digitálneho marketingu. Podrobnejšie informácie o podmienkach súťaže nájdete na webe súťaže. Svoje projekty do súťaže môžu záujemci prihlásiť do 5. februára do polnoci TU.