Lunter opäť otvoril reštauráciu a bistrá

Lunter opäť otvoril reštauráciu a bistrá Foto: Lunter

Banskobystrický výrobca tofu a rastlinných nátierok spoločnosť Lunter začala od začiatku apríla opäť variť obedové menu vo svojich gastro prevádzkach v Banskej Bystrici a Bratislave. Rozbiehajú aj donášku.

 

Spoločnosť Lunter otvorením svojich gastro prevádzok a prípravou jedla na odber reaguje na zmenenú situáciu a dopyt zákazníkov. Mnohí pravidelní zákazníci totiž zostali doma s deťmi, pracujú z domu, alebo sú v karanténe. „Zareagovali sme na požiadavky našich zákazníkov, ktorí chcú zadovážiť naše jedlá na domov pre seba, či svoju rodinu, alebo si ho chcú nechať poslať do práce. Uvedomujeme si totiž, že kvalitná, výživná a pestrá rastlinná strava je a bude v týchto dňoch viac než dôležitá pre zdravie a budovanie imunity,“ hovorí Anna Buzinkay, marketingová manažérka spoločnosti Lunter.

 Spoločnosť Lunter si veľmi cení prácu všetkých, ktorí pomáhajú a starajú sa o ľudí zasiahnutých krízou v súvislosti s korona vírusom. „Radi by sme pomohli svojou troškou, a preto sme sa rozhodli od pondelka pripraviť chutné a výživné obedy aj s donáškou zdarma zatiaľ 20 ambulantným všeobecným lekárom a ich sestričkám pre dospelých aj deti, počas pracovných dní v nasledujúcich dvoch mesiacoch. Stoja v prvej línii, patria k najexponovanejším zdravotníkom a my by sme sa im aspoň takto radi poďakovali,“ dodáva Anna Buzinkay.