Televízia TA3 má nového obchodného riaditeľa

Televízia TA3 má nového obchodného riaditeľa Foto: TA3

Na čele obchodného oddelenia televízie TA3 je od dnes 15. 3. Julián Lukáček, ktorý túto pozíciu zastával niekoľko mesiacov v poverení.

 

Julián Lukáček je súčasťou tímu TA3 od roku 2011, obchodným aktivitám v mediálnej oblasti sa venoval aj pre príchodom do televízie, informuje TA3 v tlačovej správe. Foto: TA3

„Obchodný tím TA3 neprichádza viesť človek z vonku, ale skúsený manažér z vlastných radov. Okrem toho, že je Julián výborný obchodník, je aj človek absolútne znalý televízneho a mediálneho prostredia. Počas predošlých mesiacov si získal moju dôveru a som veľmi rada, že je súčasťou môjho tímu. Úprimne sa teším, že obchod sa bude rozvíjať práve pod jeho taktovkou,” povedala generálna riaditeľka TA3 Mirjana Hron Sikimič.

„Chcem sa poďakovať vedeniu televízie TA3 za dôveru, ktorú do mňa vložilo. Verím, že zužitkujem moje dlhoročné obchodné skúsenosti z pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu. Svoj profesijný život som spojil s TA3 pred desiatimi rokmi po predchádzajúcom pôsobení v printovom a rádiovom prostredí. Televízia je úžasný živý organizmus plný ľudí, ktorí s ňou žijú 24 hodín denne, 7 dní v týždni a to ma motivuje každý deň. Tento rok nás čakajú mnohé náročné výzvy, verím, že spoločne ich zvládneme,“ povedal Julián Lukáček, ktorý v minulosti pracoval aj pre Regionpress či rádio Europa 2.