Bývalý novinár Boris Chmel sa stal členom vedenia Tipsportu

Bývalý novinár Boris Chmel sa stal členom vedenia Tipsportu Foto: Tipsport

Riaditeľom pre vonkajšie vzťahy skupiny Tipsport na Slovensku je od 1.10. bývalý novinár Boris Chmel.

Boris Chmel bude mať v stávkovej spoločnosti na starosti rozvoj značky a budovanie vzťahov spoločnosti. „Cítili sme, že v pozícii novej stávkovej jednotky na slovenskom trhu potrebujeme posilniť aj spoluprácu s kľúčovými subjektmi v našom odbore, vrátane športovcov a športových organizácií, rovnako ako vzťahy s odbornou i širokou verejnosťou. Boris je pre nás z tohto pohľadu ideálnou voľbou,“ komentuje vytvorenie novej pozície generálny riaditeľ spoločnosti Tipsport Petr Knybel.

„Tipsport je lídrom medzi stávkovými kanceláriami na Slovensku a jeho ambíciou je podporovať slovenský šport i športovcov. Máme tu veľa talentov, ktoré ešte len čakajú na svoju šancu, a taktiež klubov či líg, ktoré potrebujú podporu. Mojou hlavnou náplňou bude práve rozvoj vzťahov s týmito skupinami,“ hovorí Boris Chmel.

Boris Chmel vyštudoval históriu a estetiku na FiF UK. Má vyše dvadsaťročné skúsenosti z oblasti médií, PR, marketingu, externej aj internej komunikácie. Do Tipsportu prichádza z pozície projektového manažéra Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry.

Predtým pôsobil v médiách – bol šéfredaktorom televízneho spravodajstva RTVS, hlavným editorom v denníku Pravda, moderoval politické a diskusné relácie v Slovenskom rozhlase, televízii TA3 a v RTVS.

Po odchode z médií sa stal šéfom internej a externej komunikácie v Operačnom stredisku záchrannej zdravotnej služby a neskôr v Národnom centre zdravotníckych informácií.Za Jaroslava Rezníka pôsobil krátky čas vo vedení spravodajstva RTVS. Získal trikrát ocenenie Hovorca roka od Asociácie hovorcov Slovenska.

Medzinárodný holding Tipsport má v súčasnosti viac ako tritisíc zamestnancov, na Slovensku pôsobí od roku 2005 a tento rok sa stala najväčšou stávkovou spoločnosťou na miestnom trhu, informuje spoločnosť v tlačovej správe.