Flema Media Awards pozná víťazov

Flema Media Awards pozná víťazov Foto: Flema Media Awards

Flema Media Awards, súťaž, ktorá oceňuje inovátorský a kreatívny prístup v mediálnom plánovaní, vyhlásila v Prahe víťazov 16. ročníka.

 

Víťazi boli vyhlásení v štyroch kategóriách podľa mediatypov (najlepšie využitie TV, OOH, tlače a digitálnych médií), v dvoch prierezových (Najlepšia malá kampaň a Najlepší veľká kampaň), v štyroch kategóriách Media & Insight (najlepšie využitie dát, Engagement, influencera, real -time marketingu), a jednej špeciálnej kategórii - Najodvážnejší počin.

Flem vyhlásila tiež tradičné ocenenie Inovatívny autor, ktoré získala agentúra TRIAD Advertising, a Inovatívny zadávateľ, ktoré dostal za svoje kampane Plzeňský Prazdroj.

Cenu Grand Prix, za absolútne najlepšie hodnotenú víťaznú kampaň, získala tiež agentúra TRIAD Advertising. Pre IKEA Česká republika vytvorila kampaň IKEA Za bezpečný domov, ktorá inovatívnym a odvážnym spôsobom upozornila na tému domáceho násilia.

"Tento rok nás veľmi pozitívne prekvapila kvalita súťažných prác. V niektorých kategóriách bolo naozaj veľmi ťažké vybrať víťaza. Hlasovanie bola extrémne tesné, a niektoré z kampaní by iste nezapadli ani na medzinárodných súťažiach," Hovorí k výsledkom 16. ročníka Hynek Cimoradský, managing director usporiadateľskej spoločnosti FLEMEDIA.

Víťaza z 55 prihlásených prác vybralo 81 odborníkov v oblasti mediálneho plánovania a marketingovej komunikácie z radov zadávateľov, médií a reklamných aj mediálnych agentúr, v dvoch kolách hodnotenia.