Najviac nominácií na FLEMA Media Awards 2018 má Triad a Wavemaker

Najviac nominácií na FLEMA Media Awards 2018 má Triad a Wavemaker

Shortlist na FLEMA Media Awards 2018 je známy.

 

Flema Media Awards, ktorá oceňuje inovátorský a kreatívny prístup pri plánovaní kampaní, vyhlásila tohtoročný shortlist. Zo 74 prihlásených kampaní prihlásených do súťaže na shortlist postúpilo 32 kampaní v 12 kategóriách.
Prihlásené práce hodnotila odborná porota, zložená zo 75 odborníkov v oblasti mediálneho plánovania a marketingovej komunikácie z radov zadávateľov, médií a reklamných aj mediálnych agentúr.
Víťaza vyberie 25 členná odborná porota v na svojom zasadnutí, 15. novembra prebehne v Prahe slávnostné vyhlásenie výsledkov tohto ročníka súťaže.

Súťaží sa v 14 kategóriách, piatich kategóriách podľa media typu (najlepšie využitie TV, tlače, OOH, rádia a digitálnych médií), v dvoch prierezových (Najlepšia veľká kampaň a Najlepšia malá kampaň), v šiestich kategóriách Media & Insight, a jednej špeciálnej kategórii - Najodvážnejší počin. Tá ocení agentúry a zadávateľov, ktorí mali odvahu vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a odhodlali sa vo svojej marketingovej komunikácii k riskantným riešením.
Zároveň aj tento rok Flem vyhlási ocenenie Inovatívna agentúra, Inovatívny zadávateľ a Grand Prix za absolútne najlepšie hodnotenú kampaň.

Najviac kampaní na shortliste majú agentúry TRIAD Advertising (6) a Wavemaker SK (4), z obstarávateľov sa najviac darilo plzeňskému Prazdroju (4) a Slovak Telekomu (3).

 

"Sme príjemne prekvapení kvalitou tohtoročných prihlášok. Porota v druhom kole bude veľmi zaujímavá, a ťažko odhadovať, ktoré z prác na shortliste si odnesú víťazstvo. Zároveň je príjemné sledovať, že práce na shrotliste pochádzajú zo širokého spektra prihlasovateľov, ako mediálnych agentúr, digitálnych či komunikačných agentúr, zadávateľov i médií. Svedčí to o tom, že snaha o inovatívne prístupy a myslenie je vlastná všetkým subjektom na trhu," povedal Hynek Cimoradský, managing partner usporiadateľskej spoločnosti Flemedia.

 

Súťaž každoročne dopĺňa aj medzinárodná konferencia Flem Media Conference, ktorá prináša trendy v oblasti komunikácie, mediálneho plánovania a inovatívneho využitia médií. Tento rok sa koná vo štvrtok 4. októbra 2018 a zameria sa na efektívne plánovanie kampaní v súčasnom dynamicky sa meniacom mediálnom prostredí.