Novým vedúcim brand marketing tímu českého a slovenského Samsungu sa stal Martin Doležal

Novým vedúcim brand marketing tímu českého a slovenského Samsungu sa stal Martin Doležal Foto: Samsung

Rozvoj a riadenie značky Samsung na lokálnej úrovni v Českej republike a na Slovensku, reklamné aktivity a sociálne médiá v rámci spoločnosti Samsung Electronics Slovakia a Slovak má po novom na starosti Martin Doležel. Vo funkcii vedúceho brand marketing tímu reportuje Martinovi Markovi, riaditeľovi korporátneho marketingu, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Martin Doležel pôsobí v spoločnosti od roku 2015, kedy nastúpil do pozície Senior Channel Marketing Specialist. Od roku 2019 je v tuzemskej pobočke Samsung Electronics vo funkcii Campaign and Channel Marketing Managera. Dlhodobo sa v Samsunge venuje rozvoju a podpore mobilného gamingu a e-športu.

V novej funkcii bude Martin Doležel zodpovedný za rozvoj a riadenie značky, marketingové kampane, sociálne siete a influencer marketing Samsungu na českom a slovenskom trhu.

Zároveň s touto zmenou došlo od mája 2022 k reštrukturalizácii marketingového oddelenia Samsung Electronics Czech and Slovak, ktoré sa po novom delí na štyri tímy: Brand Marketing, PR&CSR, Retail Marketing a Brand Insight. Vedúci týchto oddelení spadajú priamo pod riaditeľa korporátneho marketingu Martina Marka.

Martin Doležel absolvoval bezpečnostné štúdiá na Fakulte sociálnych vied Univerzity Karlovej v Prahe a potom pôsobil od roku 2013 ako marketingový špecialista na juniornej i seniornej úrovni v Českej sporiteľni.