Za Microsoft Česká republika a Slovensko bude po novom komunikovať Karolína Kříženecká

Za Microsoft Česká republika a Slovensko bude po novom komunikovať Karolína Kříženecká Foto: Microsoft

Na pozíciu šéfky komunikácie a filantropie spoločnosti Microsoft pre český a slovenský trh nastupuje od 1. septembra 2022 Karolína Kříženecká, ktorá je zároveň trénerkou v pozemnom hokeji.

Vo svojej novej pozícii bude zodpovedať za kompletnú stratégiu a realizáciu externej i internej komunikácie s dôrazom na kľúčové spoločenské témy, akými sú digitálne inovácie, kybernetická bezpečnosť, skilling alebo moderná práca, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Zodpovednosť ponesie aj za projekty spojené s filantropickou a CSR činnosťou na oboch trhoch.

Karolína Kříženecká na súčasnú pozíciu prichádza z ING banky. V minulosti pôsobila vo vedúcich manažérskych pozíciách v stavebnej firme Hochtief alebo strojárskej spoločnosti Siemens.

Okrem komunikácie sa Kříženecká venuje aj pozemnému hokeju. V súčasnosti trénuje mužský extraligový tím HC President aj národné tímy dievčat a chlapcov do 16 rokov. Vedie aj prvý tím mentálne postihnutých "pozemkárov" v Českej republike.

"V oblasti komunikácie je pre mňa obzvlášť dôležitá efektivita a reálny dopad kampaní, pričom kladiem dôraz aj na detailnú štruktúru a pochopenie cieľových skupín, ktoré chceme v rámci komunikácie osloviť," hovorí Karolína Kříženecká. "Kľúčom je pre mňa spolupráca medzi tímami v rámci celej firmy, pri ktorej je extrémne dôležité dobré zvládnutie internej komunikácie. Aj v tejto oblasti sa mi vždy osvedčilo synergické prepájanie skúseností a vzdelania zo športu a biznisového prostredia."