S čím nosiť béžové čižmy? Objavte 3 stylingové nápady na túto sezónu

S čím nosiť béžové čižmy? Objavte 3 stylingové nápady na túto sezónu Foto: Envato Elements

Elegantná, neutrálna a prirodzená. To je béžová je farba, ktorá nikdy nevyjde z módy, a ktorá sa dá nosiť v teplom aj v chladnom počasí. Je preto čas, aby ste túto farbu zakomponovali do vašich zimných outfitov. Ak máte čižmy v tomto odtieni, nenechávajte ich na poličke a vyťažte z nich maximum. Béžové členkové čižmy sú skvelým spôsobom, ako upútať pozornosť a dať bokom konvenčnejšie farby, ako je hnedá alebo čierna. Stavte na béžové členkové čižmy, budete vyzerať úžasne – a my vám poradíme, ako na to!

Jednoducho a ležérne

Niektoré béžové čižmy https://www.eobuv.sk/bezove-clenkove-cizmy sú stávkou na istotu, najmä ak ich nosíte v neformálnych outfitoch, ktoré sú svieže a ideálne na každodenné nosenie. Táto neutrálna a prirodzená farba môže dodať ležérnej kombinácii šmrnc. Môžete ich nosiť k džínsom alebo k módnym kockovaným košeliam. Roztrhané nohavice, široké a voľné blúzky, svetre alebo úzke džínsy sú najlepším spôsobom, ako béžové členkové čižmy nosiť. Problémom je pridať ich do outfitu tak, aby nevzbudzoval príliš veľa pozornosti (nezabudnite, že je to veľmi prirodzená farba), ale skôr aby správnym zakomponovaním z hľadiska farieb, látok a doplnkov do outfitu perfektne zapadli. Siahnite preto napríklad po plochých členkových topánkach alebo po stredne vysokých podpätkoch, aby ste vytvorili ležérny outfit na každý deň.
Vyskúšajte zemité tóny

Pravdepodobne neexistuje lepší spôsob nosenia béžovej farby, ako s inými tónmi v rovnakej farebnej škále! Či už chcete zladiť iba niektoré časti outfitu, alebo musí ladiť všetko od kabelky až po kozmetickú taštičku https://www.eobuv.sk/doplnky/kozmeticky-a-kufriky.html, zemitými odtieňmi nikdy nič nepokazíte. Béžová vyzerá perfektne s odtieňmi, ako je čokoládová hnedá, karamelová, alebo iné svetlejšie odtiene hnedej. Napríklad zvieracia potlač je tiež dobrou voľbou na nosenie s polovysokými členkovými topánkami na podpätku, ktoré zjemňujú tento veľmi odvážny vzhľad. Môžete tiež staviť na nosenie rôznych odtieňov hnedej alebo sa rozhodnúť pre olivovozelenú farbu, či dokonca vojenskú potlač. Elegantné, odvážne, svieže a skvelé na každú príležitosť.

Foto: Envato Elements

Nebojte sa farieb

Béžová je veľmi obľúbená farba, ktorá vyzerá dobre aj s rôznymi inými farbami a zaujímavými vzormi – základom je nebáť sa trochu riskovať. Aj keď spolu so zemitými tónmi vyzerá elegantne a dokážete s nimi vytvoriť outfit na každú príležitosť, nie sú to jediné farby, s ktorými môžete tento typ topánok nosiť. Ďalšou skvelou voľbou je čierna. Či už ide o rockerský, elegantný alebo strohý vzhľad, v čiernej farbe máte vždy verného spojenca. Ak však chcete prekvapiť a dodať nečakaný farebný nádych, potom môžete staviť na béžové čižmy. Tieto topánky môžete skúsiť nosiť napríklad s čiernym svetrom a legínami. Vytvoríte skvelú farebnú kombináciu, ktorá je skvelá na vytvorenie outfitu na zimné obdobie, ktorý sa bude hodiť napríklad aj do práce.

Ďalšou farbou je červená. Hoci to znie šialene, ak viete, ako na to, z tejto kombinácie môžete vyťažiť naozaj veľa. Červené tóny (tiež čerešňová, karmínová a fialová) dodávajú vášmu vzhľadu energiu, silu a vášeň, takže ak si k béžovým členkovým čižmám oblečiete sukne, blúzky alebo šaty v týchto farbách, dodáte klasickému odtieňu moderný nádych. Ide o stávku na istotu aj na rôzne spoločenské udalosti.

Pokiaľ hľadáte ďalšiu inšpiráciu, nájdete ju na blogu Eobuv.sk alebo si môžete pozrieť aj ďalšie naše články, kde vám poradíme napríklad aj: Ako vybrať tú najlepšiu peňaženku pre ženu?.