Nová kampaň Slovenskej sporiteľne oslavuje najpopulárnejšiu bankovú apku George (VIDEO)

Nová kampaň Slovenskej sporiteľne oslavuje najpopulárnejšiu bankovú apku George (VIDEO) Foto: George

Najväčšia slovenská banka v novej kampani komunikuje mobilnú apku George, promuje jeho funkcie a ukazuje, že vďaka Georgeovi nemusí človek myslieť na to, kde má peniaze, pretože ich má stále po ruke.

Za viac ako 5 rokov od jeho spustenia ho aktívne používa viac ako jeden milión ľudí, z toho vyše 800-tisíc v mobile, vďaka čomu je Slovenská sporiteľňa najväčšou digitálnou a mobilnou bankou na Slovensku. Cieľom aktuálnej kampane je posilniť vnímanie značky Slovenskej sporiteľne ako digitálneho a inovatívneho lídra, ktorému záleží na budúcnosti.

Aktuálna kampaň je v súlade s novou vizualitou banky, ktorú predstavila na začiatku roka 2023. Slovenská sporiteľňa začala modernizovať svoj brand pred viac ako piatimi rokmi ako významnú súčasť transformácie banky. Nová vizuálna identita prepája posolstvo značky a jej takmer 200-ročnú históriu s budúcnosťou. Banka túto zmenu vníma ako príležitosť na vytváranie nového zážitku so značkou naprieč všetkými jej komunikačnými kanálmi, nakoľko jednoducho prepája vizuálny svet banky s Georgeom.

„George je vlajkovou loďou našej inovatívnosti, preto je aj hlavným hrdinom našej najnovšej reklamnej kampane. Pre nás však majú inovácie zmysel iba vtedy, ak sú užitočné pre čo najviac ľudí. Vďaka Georgeovi tak viac ako milión našich klientov veľmi jednoducho narába so svojimi peniazmi. Keďže mobilnú apku George aktívne používa viac ako 800-tisíc klientov, s hrdosťou môžeme o sebe hovoriť ako o najväčšej digitálnej aj mobilnej banke na Slovensku,“ vysvetľuje Peter Holík, Head of Marketing Communications Slovenskej sporiteľne a dodáva: „Naša apka je nabitá najnovšími vychytávkami vrátane možnosti investovať do akcií na pár klikov. Súčasne má výborné hodnotenia v storoch s apkami. Toto všetko je dôkazom toho, že po piatich rokoch je George skutočným lídrom medzi bankovými aplikáciami.“

Kredity kampane:

Klient: Slovenská sporiteľňa
Kreatívna agentúra: Zaraguza
Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek
Strategist: Pavol Minár, Patrícia Reichová
Art Direction: Martin Ondrušek, Karolína Uherčíková
Social Media: Martin Rajec
Copywriters: Karin Hornáčková, Jozef Plichtík, Ondrej Kořínek
Account Management: Ivana Fertáľová, Dominika Jánošík
Produkcia: Protos Productions
Režisér: Jan Švejkar
Fotograf: Miňo Debnár
Hudba: Skinny Beats - My Best Life
Mediálna agentúra: Wavemaker Slovakia