Novou hovorkyňou Hlasu sa stala bývalá novinárka

Novou hovorkyňou Hlasu sa stala bývalá novinárka Foto: Archív K. D.

Novou tvárou a hlasom strany HLAS – sociálna demokracia je oddnes Karolína Ducká, bývalá redaktorka rádia Twist či televízie Markíza a bývalá hovorkyňa strany Sieť.

Doterajšia hovorkyňa strany Patrícia Medveď Macíková sa po parlamentných voľbách 2023 presunula do parlamentu, kde má na starosti komunikáciu NR SR a komunikáciu predsedu parlamentu Petra Pellegriniho.

Odporúčame aj: Pellegrini: Ospravedlňujem sa za nevhodnú reakciu hovorkyne Medveď Macíkovej (FOTO)

Karolína Ducká ako hovorkyňa pôsobila najskôr na Slovenskom futbalovom zväze a neskôr sedem rokov pracovala pre Medzinárodnú futbalovú federáciu FIFA. Po návrate na Slovensko viedla redakciu spravodajstva a športu v rádiu Viva, neskôr bola hovorkyňou strany Sieť a od roku 2016 riaditeľkou odboru komunikácie Ministerstva dopravy a výstavby SR. Do strany HLAS prišla z národnej organizácie pre podporu cestovného ruchu SLOVAKIA TRAVEL, kde viedla PR oddelenie.

Karolína Ducká pôsobila tiež ako dlhoročná redaktorka a moderátorka rádia Twist, neskôr VIVA, tri roky pracovala aj pre TV Markíza.
Jej hlavnou úlohou bude prezentácia myšlienok a programu strany HLAS-sociálna demokracia, oznámila strana v tlačovej správe.