BOSTIK predstavil nový rad produktov Seal & Block (VIDEO)

BOSTIK predstavil nový rad produktov Seal & Block (VIDEO) Foto: BOSTIK

Spoločnosť BOSTIK, špecializujúca sa na stavebnú chémiu s viac ako 130-ročnými skúsenosťami, v rámci neustáleho vývoja a vylepšovania produktov predstavila novú líniu riešení pre hydroizolácie Seal & Block.

Známy výrobca stavebnej chémie BOSTIK venuje množstvo energie nielen vývoju nových technológií a adhezívnych riešení, ale tiež vzdelávaniu svojich zákazníkov a budovaniu dobrých vzťahov s nimi. Aj preto v spolupráci s distribútorom ATRO na galavečeri na Liptove predstavil novú produktovú líniu Seal & Block.

Hostia z radov klientov a obchodných partnerov si najskôr mohli vychutnať prezentácie produktov od špecialistov z tímu BOSTIK Academy, a nasledovali workshopy s názornou ukážkou použitia výrobkov, pričom si prácu s nimi mohli hostia sami vyskúšať. Nič predsa nepresvedčí o kvalite viac ako vlastná skúsenosť.

Samozrejme, nesmel chýbať ani maskot značky Bostik – gekón Gary.

„Veľmi ma teší, že sa tu na Liptove zišlo toľko odborníkov, ktorí pracujú s produktmi BOSTIK a spolupracujú s naším slovenským partnerom ATRO. Verím, že sa nám podarilo zoznámiť ich s novinkami, plánovanými na tento rok a presvedčiť ich, že sa na naše produkty môžu spoľahnúť,” povedal Michal Šustr, obchodný riaditeľ spoločnosti BOSTIK pre strednú Európu.Foto: BOSTIK
Spoznajte nové hydroizolačné riešenia


Produktová línia Seal & Block je tu pre profesionálov a všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivú ochranu stavieb pred vodou a vlhkosťou. Seal & Block prináša zjednotenie a vylepšenie niektorých starších produktov, určených na vonkajšie a vnútorné hydroizolácie. Spájajú v sebe kvalitné zloženie s inovatívnou technológiou a zabezpečujú vynikajúcu ochranou budov.

Seal & Block je tu pre vás, ak hľadáte komplexné hydroizolačné riešenia naprieč všetkými úrovňami stavieb – od pivníc až po strechu. Orientáciu v nových produktoch uľahčujú prehľadné kategorizácie a vylepšené označenia na obale produktov. V portfóliu nájdete univerzálne výrobky ako aj výrobky, určené na strechy a fasády, steny a múry či základy a pivnice.

S BOSTIK máte vždy po ruke spoľahlivého partnera pre všetky vaše projekty.

Foto: BOSTIK

O značke BOSTIK

Spoločnosť BOSTIK s viac ako 130-ročnou históriou je svetovým lídrom v segmente stavebnej chémie. Vyvíja riešenia pre priemysel aj domácnosti, ktoré robia svet okolo nás jednoduchším, efektívnejším a bezpečnejším. Využíva pritom inovatívne metódy, ktoré vychádzajú z dlhoročného vývoja a výskumu. Produkty BOSTIK patria k špičke na trhu a môžete ich nájsť napríklad aj v legendárnom rezorte Marina Bay Sands v Singapure.

BOSTIK je súčasťou medzinárodnej chemickej skupiny ARKEMA, ktorá je svetovým lídrom v technologických inováciách a v inováciách v oblasti udržateľnosti a ekológie. Spoločnosť ARKEMA stavia na svojej dlhoročnej expertíze a každý rok prichádza s viac ako 50-timi novými patentmi. Uspokojuje tak čoraz väčší dopyt po pokrokových a udržateľných materiáloch a technológiách.