Spoločnosť Rubikon PR kupuje globálna komunikačná agentúra Antenna Group

Spoločnosť Rubikon PR kupuje globálna komunikačná agentúra Antenna Group Foto: Rubikon PR

Rubikon PR, popredná česká Public relations a marketingová agentúra, ktorá pôsobí aj na Slovensku, dnes oznámila prevzatie americkou spoločnosťou Antenna Group.

Spoločnosť Rubikon PR bola založená v roku 2012 a pohybuje sa v oblasti sociálneho vplyvu, fintech, nehnuteľností, technológií a priemyselného sektora. "Začlenením Rubikon PR do svojich globálnych operácií rozširuje Antenna medzinárodnú pôsobnosť a zároveň posilňuje svoju schopnosť poskytovať kreatívne riešenia založené na dátach vo veľkom meradle. Strategická integrácia poskytne zoznamu klientov Rubikon PR – vrátane spoločností ako Too Good To Go, Freedom Finance a SkyShowtime – prístup ku komplexným službám Antenna Group v oblasti digitálneho marketingu, komunikácie a public affairs, ako aj k jej hlbokému odbornému know-how a oceňovanému kreatívnemu tímu," informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Táto akvizícia je pre Antennu významným míľnikom, pretože ďalej posilňuje našu schopnosť spolupracovať s globálnymi inovatívnymi spoločnosťami, ktoré prispievajú k udržateľnému rastu a majú významný vplyv v globálnom meradle,” povedal Keith Zakheim, generálny riaditeľ Antenna Group.

„Spojenie s Antenna Group otvára svet možností pre našich klientov a náš tím. Je pre nás absolútne prelomové, že môžeme spojiť naše miestne znalosti s globálnymi skúsenosťami Antenny, najmä v oblastiach, ako sú čisté a udržateľné technológie,” povedal Šimon Rákosník, Executive Vice President pre región strednej a východnej Európy.

Antenna Group je globálna integrovaná marketingová a komunikačná agentúra, jej klientmi sú korporácie, startupy, investori a neziskové organizácie.