Print this page

Sieť mení logo a spúšťa bilbordovú kampaň v hokejových dresoch

Logo strany Radoslava Procházku má nové farby aj jednoduchšiu grafiku.

Keď minulý rok nová strana Sieť predstavila logo, vyvolalo to rozporuplné predstavy. "Vyzerá ako logo Tesca... Menej je niekedy viac," boli najčastejšie komentáre k logu. Logo bolo bohaté na rôzne grafické prvky, typy písma, malo aj hashtag, ktorý predstavoval sieť.

Dnes 1. mája strana Sieť predstavila nové jednoduchšie logo v oranžovo modrej kombinácii.

 

 

"Jedným z našich kľúčových cieľov je sprehľadniť a zjednodušiť vzťah medzi štátom a občanmi. Chceme štát, ktorý funguje. Rozhodli sme sa, že toto úsilie o funkčnosť a jednoduchosť bude odrážať aj naše logo," povedal predseda Siete Radoslav Procházka.

Sieť zároveň spustila bilbordovú kampaň, na ktorej predseda a tím ďalších šiestich lídrov Siete - Andrej Hrnčiar, Miroslav Beblavý, Katarína Macháčková, Katarína Cséfalvayová, Alena Bašistová a Robert Auxt. Všetci sú v hokejových dresoch, sprevádzaný sloganom "Striedame!".

"Vládny mančaft Juraja Širokého treba vymeniť, kým ešte na Slovensku zostali kľučky na dverách. Ďalšie štyri roky schránkovej rabovačky by mohli znamenať, že Slovensko skončí tak, ako vyzeralo na prvých smeráckych bilbordoch: s holým pozadím," dodal podľa tlačovej správy k bilbordu Siete Procházka.